Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2013 12:14 - МВР ПАК НАПЪЛНИ ПАМПЕРСА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 24229 Коментари: 7 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИНСТИНКТИТЕ НА МИЛИЦИОНЕРА

 

Вчера следобед ми се обади по телефона дознателка от Първо РУП. Помоли ме да се видим. Попитах я каква е темата, но тя не знаела.

Поканих я в къщи да разговаряме. Тя дойде с още един полицай. Както си и очаквах, разговорът бе за писмото, което изпратих до Фандъкова и министър Овчев.

Държаха се възпитано и културно. След като отказах да подпиша обясних на дамата, че не мога нито да бъда арестуван, нито глобен, тъй като съм обявил предварително аргументите си и ако ме арестуват, трябва да ми кажат контрааргументите си. При това аргументите ми са политически и морални. Ако ме арестуват или глобят-ще трябва да имат политически и морални контрааргументи.

А те нямат такива.

Същото се случи и на 20 ноември миналата година, когато хвърлих домата върху Парламента. По същия начин ме арестуваха и глобиха. В съда, обаче, всички обвинения паднаха и се оказа, че  не аз, а те са нарушили закона. За което ги съдя.

Сега случаят е аналогичен. Но ръководството на МВР и министър Овчев си имат инстинкти. Те са по-силни от разума и морала.

В понеделник, на 9-ти септември ще отида при паметника на Съветската армия и ще боядисам в розово 1 кв. м. Това е напълно достатъчно. След това ще отида до американското посолство и ще боядисам толкова и от паметника на американските пилоти, бомбардирали мирното българско население.

За да има равновесие и принципност.

Да видим колко полицаи и жандармерия ще изпратят сам-самички срещу мен.

И за да им видите простотията.




Гласувай:
12



1. socialismus - Дали?
06.09.2013 14:06
"Ако ме арестуват или глобят-ще трябва да имат политически и морални контрааргументи." За да бъдете арестуван мисля, че са необходими само аргументи, свързани с правни и административни нарушения. Хулиганството е един от тях. Жалко, че достолепният Ви вид не подобава за хулиганство и само ще си навлечете присмех за поведение, несъответно на възрастта и достигнатия статус и политически опит. Свършиха ли другите начини за лице, което е давало съвети на президент, че остана само хулиганството?

Лично аз смятам боядисването на паметници за възмутително! Не е обществено опасно, но е много келешко.
цитирай
2. dyadotorbalan - антидиване
07.09.2013 00:56
Диване нумеро уно! А издигането на такива паметници -символ на националното падение,символ на националното малоумие..това не е просто келешко,това е обществено опасно и болестотворно!! Аха,възрастта не му отивала на действието,или действието не му отивало на възрастта?! Вие вероятно не сте на никаква възраст,вий сте вечно млад с идиотизма си,вие не сте и по никакво действие-единственото ваше ''действие'' е да си налягате парцалите...нали познах? :-) Чакате от баш келешите,от каймакът на келешите български,които избуяват и бъбнат все повече...от тях очаквате такива ''келешки'' действия срещу символите на БГ-дивотията?! Келешите и олигофренчетата млади без грам знания в чутурките се изпикават на ВСЕКИ паметник,на всяка архитектурна ценност-ако ще и да е Сисктинската капела-стига да им се е допикало и досрало!Това им е зора,само това! Но ТАКИВА ''паметници'' са за вечно опикаване и осиране-докато не бъдат махнати !! Те са за МАСОВО опикаване!Това са побити жалони и репери на нац. падение и дивотия,по които всеки чужденец-приятел или враг,би се ориентирал от самолет даже що за селЕния са това!!И ще си спести бомбите,ако е враг-защото какво да бомбардира тоя изкукал жалък народ с бомбардиран мозък??!! Или пък ще си предложи фалшивото приятелство-ако УЖ се цани за приятел!!! И единия,и другия,и всички такива ''паметници'' са за ...АУТ !!
цитирай
3. alegatora - Кольо,
07.09.2013 06:50
подари на енергокрадеца и министър но милиционерите едни цървули.
цитирай
4. apostapostoloff - Ей, socialismus!
07.09.2013 07:11
В горянското и хулиганското движение бяха ИСТИНСКИТЕ дисиденти след 9. IX. Няма да забравя как "теглихме шилото" на кварталния. Той си мислеше, че ни наблюдава, а истината беше, че ние го дебнехме.

Един ден го сбарахме. Милиционерско лайно се качи на препълнен трамвай, ние го приближихме и в тарапаната му забихме огромно шило в гъза.

Оставнахме в трамвая, за да гледаме чутовен, грандиозен сеир. Свалиха гащите на копоя, хуя му се провеси, а гъзът му не спираше да кърви обилно...

Така постъпвахме и с партийните секретари, активистите на ОФ и пр. Мамицата им разкатавахме на комунягите. Е, мнозина от нас загинаха, но ние не искахме и не бяхме покорни овце!

Ако Босия се навие, аз веднага ще тръгна с него, за да "теглим шилото" на Станишев, Мая Манолова или Миков.
цитирай
5. antikom - Прав е Апостол
07.09.2013 10:23
Да се ебат комунистки не е възмутително.
цитирай
6. zabylgarite - Бре
07.09.2013 13:07
Апостоле не знаех че си горянин
или пишеш от друго име разказа?

Шило в гъза е имало значи

Малко им е било
цитирай
7. batimetriq - МНОГО ЛИ Е, ДА ИСКАМЕ СВОБОДАТА СИ
07.09.2013 15:31
Днес в едно интервю, и проф. Пламен Митев каза, че това, което се случи на 09.09.1944 г. е било чист държавен преврат. И още нещо. В началото на 80-те години, преподавател в софийско висше учебно заведение, който е бил от близките приятели на Добри Джуров, споделя със студентите, че на рождения ден на комунистическият държавник, му задават въпроса дали в България
пак щеше да бъде комунизъм, ако съветските войски не бяха влезнали. Той отговорил, че комунизмът е бил нещо чуждо на българският народ и че той в никакъв случай е нямало да тръгне по този път. Попитали го какво щяло да бъде. Той отговорил, че сме щели да бъдем нещо подобно на Австрия. И накрая пак уточнил: "Но никога комунизъм". С две думи, още тогава са знаели, че народът не ги иска, а още повече - техните паметници.
Тези дни, под една статия за паметниците имаше сто и два коментара. Два бяха за оставане на паметниците, а сто- за махането им.
За Русия и САЩ, това са паметници на завоеванието, а за нас са - на поражението и унижението. Не е нормално да издигаш паметници на армии, които са избивали българи, че и да ги поставиш баш на пъпа на държавата си, че и на най-високо. Да, прав е Босия като подхвърля саркастично на кметицата на София, да издигнем още два паметника - единият на Османската армия, а другият на Византийската армия, та пъзелът на резила да се запълни докрай.
Но тези паметници освен морално, имат и практично значение. Те са белезите за пред света, а и за народа ни, че продължаваме да сме силно зависими отвън, че нищо не става по наша воля, че сме поробени. При това положение кой ще ни уважава и ще ни има доверие.
Когато миналата година Босия хвърли домата срещу Парламента, веднага излязнаха много критични статии на интелектуалци срещу статуквото и нацията сякаш се събуди от дълбок сън. Да подкрепим сега този достоен българин на 09.09., нека хиляди да бъдат там. Европа също ще наблюдава. Да се обединим в ГД"Освобождение", която Босия създаде и вземем съдбините в ръцете си.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734780
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031