Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2014 23:14 - Референдум по руски - Постинг с примка на шията.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 21717 Коментари: 48 Гласове:
15

Последна промяна: 14.05.2014 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 OFFNEWS
image
Какво ли задрасква оня с калашника/фотото e копнато от andreshko.blog.bg/ А какво има в дясното ухо правия "гражданин" с автомат? Слухов апарат или нещо друго?


Ето ви още руски патенти 

http://andreistp.livejournal.com/2571646.html

http://andreistp.livejournal.com/2571894.html

http://andreistp.livejournal.com/2572379.html

http://andreistp.livejournal.com/2572917.html

Препечатваме разказа на жител на Симферопол, публикуван в LiveJournal – руска социална мрежа, в която всеки потребител може да поддържа свой блог. Платформата се смята за място на свободното слово.  

Въпреки че е извърнедно опасно, не само за мен, но и за цялото ми семейство, аз съм длъжен да кажа истината, не мога да мълча повече.

Аз – Александър Фьодоров, гражданин на Украйна, роден съм и живея в Симферопол. Имам жена и две деца. Баща ми е руснак, майка ми – украинка, а дядо ми по майчина линия – кримски татарин. Имам, по-скоро имах, свой частен бизнес – верига аптеки. Но да караме по ред.

Когато „зелените човечета“ започнаха окупацията на полуострова, у някои граждани на Крим действително се появи еуфория. Дори и на мен ми мина предателската мисъл, че Русия ще вложи своите нефтодолари в икономиката на Крим и животът накрая ще се подреди. Но това не беше така. Само след няколко дни започнаха да се случват ужасни неща, които е трудно да бъдат описани, а да бъдат наблюдавани на живо е още по-тежко. Това е като кошмар или филм на ужасите.

В моята кооперация живееше семейство на кримски татари, които се върнали в родината си в началото на "90-те години. 
Веднъж главата на семейството се осмелил да направи забележка на руски войник, за това че с БТР е препречил изхода от паркинга, в близост до блока, на което получил в отговор ругатни. Смеейки се, войникът дал команда на другаря си в БТР-а и съвсем скоро предната част на чисто новия автомобил Лада Приора, който моят познат си беше взел преди година срещу кредит, била смазана, а самият татарин, не вярвайки на очите си, едва успял да изкочи от колата.

На следващата сутрин той открил автомобила си в още по-окаяно състояние. Оплакванията в полицията довели само до обратния резултат – късно вечерта, когато се връщал от работа, бил пребит от мъже в зелена униформа. Удряли го по главата с приклада на автомат и му опряли щик в гърлото. След „забавлението“ го пуснали да си ходи с думите: „Ако още веднъж се изрепчиш, ще пратим теб и семейството ти на онзи свят“. Резултатът от побоя – сътресение на мозъка, фрактура на ръката, счупени ребро и нос, множество хематоми, тежки контузии, загуба на литър кръв и двудневен престой в болница.

Милицията в този случай не се задейства – както се оказа, тя действа заедно с окупаторите.

Но най-лошото тепърва предстоеше. Тези хора узнали, че той отново опитал да подаде жалба срещу тях и открили къде работи жена му. Тя беше фармацевт в моя аптека, която се намираше на три километра от дома ни. Там се появили няколко „зелени човечета“ и най-нагло поискали подарък за „руските братя“ - 200 опаковки от едни от най-скъпите и дефицитни антибиотици (Siprobay, който струва 4000 украински гривни - около 504 лв., бел. ред.), 500 опаковки комбинирани витамини, минимум 300 опаковки от най-скъпия стероид и още много други неща.

Жената опитала любезно да откаже исканията им, което ги вбесило и последвал грабеж, съпроводен с трошене на витрини и щандове. Жената опитала да вика за помощ, но те я хванали и залепили устата ѝ с медицински лейкопласт, след което я отвели със себе си на мястото, на което патрулирали. Там за малко не я изнасилили. За да я върнат, поискаха 3 хил. долара. Тъй като семейството не разполагаше с тези пари, бяха принудени да продата цялата си битова техника, част от мебелите... дадоха всичко, което бяха заделили за черни дни. На следващата вечер върнаха жената срещу събраните пари – тя имаше измъчен вид, забелязах по ръцете и лицето ѝ синини.

С приближаването на референдума положението започна да става още по-страшно. Някои мои приятели, които само бяха намекнали, че не са съвсем наясно от кого Русия ще защитава кримчани, бяха уволнени без обяснения и без да им бъдат изплатени заплатите. По-късно стана ясно, че собствениците на предприятието, където моите приятели работеха, били под натиска на окупаторите, които ултимативно заповядали да бъде уволнен всеки, който е в списъка на „неблагонадеждните“.

Тези черни списъци се съставяли на принципа на съпричастност към антируските протести, а също така се основавали и на доноси от колеги или – даже не мога да го повярвам, на наличието на украински символи на работното място или в колата. Дори и украинският флаг е бил под мълчалива забраната!

На 15 март ми се обадиха от данъчната служба, като ме привикаха на „спешен и важен разговор“. Когато отидох в кабинета на главния инспектор, там заварих две „зелени човечета“ с маски и автомати и един цивилен. С остър тон инспекторът ми каза: „Утре трябва гласуваш на референдума, в избирателната секция на пътя за Евпатория. И, надявам се, разбираш как трябва да гласуваш. И накрая виж – има един текст в данъчния кодекс, с който не само, че ще останеш без жалките си аптеки, но можеш да влезеш и в затвора за няколко години. Ясно?“

През цялото време, докато казваше това, той поглеждаше към цивилния, който кимаше одобрително с глава.

На връщане и със сълзи на очи бях принуден да отида на този проклет референдум, но напук гласувах против присъединяването към Русия. След 12 дни ми се обадиха данъчните, като ми казаха че имам неплатени данъци от 15.5 хил. гривни (близо 2000 лв., бел. ред.), а някои от подадените от мен документи били „недействителни“, защото са „попълнени неправилно“. На следващия ден срещу мен беше образувано дело, а веригата ми аптеки беше затворена. А татарското семейство - след референдума остана без дом. Банката, която им беше отпуснала кредит за автомобила, си поиска срочно всички пари и понеже те ги нямаха, им взеха апартамента, който бяха заложили срещу кредита.

И което е най-отвратителното в момента – в Крим сега има тоталитарна цензура! Никой не може и дума да обели за беззаконията, които са на всяка крачка. На 18 март ме повикаха за „разговор“ при участъковия – той се оказа новоназначен, бивш „беркутовец“ от Киев! Гледайки ме в очите, той саркастично каза: „мълчи си или ще отидеш в затвора“. И аз мълчах.

Преди няколко дни, жена ми, преподавател по история, беше уволнена от училището, което от украинско превърнаха в руско, заставяйки децата да учат от руски учебници, където Киевска Русия е наречена Древноруското царство. Едно нейно възражение ѝ струваше работното място... И тогава осъзнах, че щом моята съпруга е успяла да намери в себе си смелост да се опълчи на това робство срам за мен, ако продължавам страхливо да мълча.

Сега имам наложена парична гаранция, но се надявам съвсем скоро да избягам от кримския концлагер с цялото си семейство, дори и да изгубя всичко, което имах. Няма нищо по-ценно от свободата!

П.С. Нека това бъде за урок на жителите на Югоизточна Украйна – ценете свободата си, докато я имате!




Гласувай:
25


Вълнообразно


1. blondinkas4uk09 - Aко това е вярно,
21.04.2014 23:29
да бяга бързо човекът, само това мога да кажа и дано успее да се спаси. Всъщност, многото истории, които съм чула, точно от такъв вид са причината да изпитвам ужас като чуя "Русия".
цитирай
2. анонимен - Да,
21.04.2014 23:30
този разказ споделих на страницата си във ФБ.
цитирай
3. demograph - Заради това те мразят путинките Ангелинке...да не ти пука. Те са зомбита.
21.04.2014 23:48
angpiskova написа:
този разказ споделих на страницата си във ФБ.

цитирай
4. aboychev - ДА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИСТИНА
22.04.2014 07:42
КАКТО Е ИСТИНА ЧЕ ИДИОТ РУСОФИЛИТЕ С НЕСКРИТО НЕТЪРПЕНИЕ
ОЧАКВАТ СЪЩОТО ДА СЕ СЛУЧИ ЧАС ПО-СКОРО И У НАС
ТА ДА СЕ РАЗВИХРЯТ КАКТО СЛЕД 09.09.1944
цитирай
5. vmir - В бандитската империя
22.04.2014 12:11
шансът за оцеляване е да съдействаш на бандитизма.

Дали е истина? Нека не забравяме никога, че за бандитите няма закони, а ако има правила, основно между тях е да поделят ограбеното с помагачите си, докато не ги въвлекат максимално в престъпленията си. Погледнете ги само как и днес неуморно лъжат, че при комунизма сме живели в рай, само, защото са съдействали на бандитите, вижте простащината и гаврите им с трагедията на стотици хиляди, покосени от нечовешката им алчност и ще усетите истина ли са ужасите, които преследват онези, попаднали по стечение на обстоятелствата на пътя на безскрупулните бандити.

Престъпления, насилия и несправедливости има във всички държави по света, но бандитските държави, устоите на които са построени върху бандитизма, се броят на пръсти.
цитирай
6. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.04.2014 13:05

Путин вън!


цитирай
7. vencivaleri1951 - Здлавей демограф
22.04.2014 13:22
Бил ли си някога в този регион? Защо, дори ако е вярно написаното от частен случай правиш основни изводи. Приш екстремални условия има и неочаквани събития. Ще ти дам прост пример. Спомняш си ударената къща в Бояна от "изпусната" ракета . Просто нашите медии , а и военни не казаха истината. Подгонен американски пилот за да спаси кожата изстрелва ракетата/Става по лек без нея/ Това е недопустимо и дори престъпно. Всеки порядъчен пилот падайки или бягайки първата му грижа е да не засегне населено място. Можем ли по този случай да извадим заключение , че американските летци са непорядъчни хора. Можем ли от някои зверства във многото войни които водят янките да кажем , че американците са садисти. Естествено , че не.
С постинга си ти искаш да внушиш , че едва ли не кримчани под строй и под пицел са излезнали на референдум. Татарите в болшинството си не гласуваха и какво стана с тях. Морално бяха реабилитирани за депортацията /лично аз не мисля, че участвайко масово на страната на германците татарите биха били в безопасност сред руснаците в крим веднага след войната/, материално ще им узаконят построените имоти което украинските власти не направиха, а ги деряха ежегодно под угрозата да им съборят къщите.
Българите, германците например участваха активно в референдума. Болшинството от населението не знае украински дори. татарите например говорят руски, но украински рядко.
Факт е, че референдумът е противоконституционен, но да не би властите в Киев да са в правов порядък взели властта.
Просто ме учудва този двоен стнадарт.
Защо когато в Лвов се окупират сгради, правят допитвания и проче е "върха на сладоледа", а когато това става някъде на Изток е укоримо. И накрая ако ти не разбираш какво е Крим за Русия и катодемография, и като история, и като сантимент, и като национална сигурност смени си аватара
цитирай
8. tutankhamon661 - 7. vencivaleri1951
22.04.2014 13:37

"... Подгонен американски пилот за да спаси кожата изстрелва ракетата/Става по лек без нея/ ..."


Това заключение сигурно е направено от някой колега на онзи "експерт", който казал, че изчезналият малайзийски самолет е жертва на терористичен акт, защото ..... никой пилот не казвал ''Goodbye, Malaysia!" /!!!/.

Мале, мале ... ха-ха ...





цитирай
9. vencivaleri1951 - Фараоне
22.04.2014 13:48
tutankhamon661 написа:

"... Подгонен американски пилот за да спаси кожата изстрелва ракетата/Става по лек без нея/ ..."


Това заключение сигурно е направено от някой колега на онзи "експерт", който казал, че изчезналият малайзийски самолет е жертва на терористичен акт, защото ..... никой пилот не казвал ''Goodbye, Malaysia!" /!!!/.

Мале, мале ... ха-ха ...


Това е достоверен факт. Аз не знам дали си наясно с въоръжението на съвремените истребители, но няма как да "тръгне" ракета от самолет без да бъде изстреляна. Бомба може да се откачи /в по голямата си част те падат свободно. Падала е и атомна такава/ При ракетите няма как това да стане. Пускът е волеви. Впрочем няколко години след събитието командирът на свързочните войски в интервю обясни какво е станало. Двама сръбски самолета са прихванали янкито и той за да им избяга се освобождава от излишния товар. Прихванати са разговорът и указанията с американските ръководители на полета. Това не е толкова от значение. Знам и случай на руски летец който катапултира без да насочи самолета към безопасна територия. Това не значи, че и колегите му са такива



цитирай
10. tutankhamon661 - vencivaleri1951
22.04.2014 13:58

Може, може. Ама все пак приеми един съвет:

Когато слушаш военен, винаги поглеждай "откъде изгрява слънцето", защото фантазьорската наука е много добре застъпена именно при пагоните.

цитирай
11. vencivaleri1951 - Фараоне
22.04.2014 14:00
tutankhamon661 написа:

"... Подгонен американски пилот за да спаси кожата изстрелва ракетата/Става по лек без нея/ ..."


Това заключение сигурно е направено от някой колега на онзи "експерт", който казал, че изчезналият малайзийски самолет е жертва на терористичен акт, защото ..... никой пилот не казвал ''Goodbye, Malaysia!" /!!!/.

Мале, мале ... ха-ха ...


Това е достоверен факт. Аз не знам дали си наясно с въоръжението на съвремените истребители, но няма как да "тръгне" ракета от самолет без да бъде изстреляна. Бомба може да се откачи /в по голямата си част те падат свободно. Падала е и атомна такава/ При ракетите няма как това да стане. Пускът е волеви. Впрочем няколко години след събитието командирът на свързочните войски в интервю обясни какво е станало. Двама сръбски самолета са прихванали янкито и той за да им избяга се освобождава от излишния товар. Прихванати са разговорът и указанията с американските ръководители на полета. Това не е толкова от значение. Знам и случай на руски летец който катапултира без да насочи самолета към безопасна територия. Това не значи, че и колегите му са такива



цитирай
12. rustam - Глуповатият блогър "демо...
22.04.2014 17:38
Глуповатият блогър "демограф" е снесъл в "полога" си поредният блогов запъртък. Копирал е някаква статийка, в която се разказва за злощастната съдба да жител на Симферопол, който видите ли бил репресиран и тероризиран от "руските окупатори" в Крим и загубил бизнеса си с "верига от аптеки". Разбира се, както подобава на типична интерет партенка, към текстечо липсват каквито и да е било снимки или конкретни данни. Дадено е "името" на пострадалия от гаднити руснаци - Александър Фьодоров и толкоз. Абе, ако въпросният е толкова смел, викам си, защо освен името не си е дал и названието на фирмата с веригата аптеки? Или пък да вземат да щракнат една снимка със смачканата от зелените човечета "Лада" на татарина, който бил съсед на Фьодоров.

Направих справка. В Симферопол съществуват 4 вериги аптеки: "Фармация", "36.7" , "Виста" и "Мед-сервиз". Направих си труда да позвъня на представители на четирите. Оказа си, че нито една от веригите няма за собственик "Александър Фьодоров".Това е положението.
цитирай
13. germantiger - Изключително попадение демограф, надявам се, да е истинно!
22.04.2014 17:51
Популяризирам твоето инфо в три групи на vbox7.com

архивирах го
цитирай
14. germantiger - ...
22.04.2014 17:54
rustam написа:
Глуповатият блогър "демограф" е снесъл в "полога" си поредният блогов запъртък. Копирал е някаква статийка, в която се разказва за злощастната съдба да жител на Симферопол, който видите ли бил репресиран и тероризиран от "руските окупатори" в Крим и загубил бизнеса си с "верига от аптеки". Разбира се, както подобава на типична интерет партенка, към текстечо липсват каквито и да е било снимки или конкретни данни. Дадено е "името" на пострадалия от гаднити руснаци - Александър Фьодоров и толкоз. Абе, ако въпросният е толкова смел, викам си, защо освен името не си е дал и названието на фирмата с веригата аптеки? Или пък да вземат да щракнат една снимка със смачканата от зелените човечета "Лада" на татарина, който бил съсед на Фьодоров.

Направих справка. В Симферопол съществуват 4 вериги аптеки: "Фармация", "36.7" , "Виста" и "Мед-сервиз". Направих си труда да позвъня на представители на четирите. Оказа си, че нито една от веригите няма за собственик "Александър Фьодоров".Това е положението.


Една справка и от мен - без да звъня - на колене преди ИСТИНАТА на историята

това, което винаги дразни, когато ви го припомня другари кому онанисти или просто КАПУТИНчовци:

РУСОФИЛСТВОТО Е

- най-извратеното филство защото то започва с любов към големия-руския от малкия-българския
- русофилството поставя в основата собствената слабост и немощ на българина като комплекс и иска да се реализира като друг-голям, чужд и руски
- русофилството е любов, обикновено другото филство в България се основава на нечии други постижения било германски в армия, наука, философска мисъл, било франкофонство в музика, литература, било "имагинерно" и отвлечено американско или англофилство покрай адам смит, банките и икономиката
- казвам, че РУСОФИЛСТВОТО Е ЛЮБОВ КЪМ ДРУГ, НЕ КЪМ СЕБЕ СИ, А ВСЯКО ДРУГО ФИЛСТВО КЪМ ЗАПАДЕН НАРОД Е ОСНОВАНО НА УВАЖЕНИЕ!
РУСОФИЛА ОБИЧА, А "ЗАПАДНОФИЛА" УВАЖАВА!
РУСОФИЛСТВОТО Е
- НЯМА ПО ЖАЛКО ФИЛСТВО ОТ ТОВА КЪМ РУСИЯ, ТО Е СЕБЕОТРИЧАЩО, КОМПЛЕКСАРСКО И МАЛОБЪЛГАРСКО, ТО Е ИЗВРАТЕНО!

КАКВО Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

- избиването на десетки хиляди волжки българи от войските на Иван Грозни и направата на пирамиди от черепите им
- потапянето и убиването на български кърмачета в ледовете с главите надолу в направените за целта дупки в леда
- изселването на волжки българи и наричането им татари, както и омесването им с такива
- Русия беше против акта на българското Съединение
- Русия подкрепи и подскокороса Сърбия да удари България в Сръбско-Българската война
- обстрела на Балчик и Варна през ПСВ от руския имперски флот и жертвите сред цивилно българско население
- на България е обявена война от СССР-Русия на 5 септември 1944г., Жуков в спомените си говори за победа над българите и дори това е отпразнувано със салют в Москва
- след ВСВ СССР гласува със съюзниците си от Запад България да е в лагера на победените
- с одобрението на Москва, сръбски и български комунисти беше създадена фалшивата македонска нация и беше откъсната от България тази наша земя и народ
- пак в Москва беше създадено ДПС с участие на български комунисти

Апропо в световен мащаб:
- РУСИЯ ВЛАДЕЕШЕ 136 НАРОДНОСТИ
- БЕШЕ ИМПЕРИЯ МНОГО ПРЕДИ ЩАТИТЕ ВЪОБЩЕ ДА ГИ ИМА
- НАЛОЖИ КОМУНИЗЪМ НА ПОЛОВИН ЕВРОПА
-СЪВЕТСКАТА ВОЙСКА ИЗНАСИЛИ 2 МИЛИОНА ГЕРМАНКИ, ХИЛЯДИ УНГАРКИ, ПОЛЯКИНИ СЪЩО И ДОРИ Е ПОСЕГНАЛА БЪЛГАРКИ
- ПАК СЪВЕТСКА РУСИЯ СЛЕД ВСВ ЗАГРАБИ ГЕРМАНСКИ ЗЕМИ-ИЗТОЧНА ПРУСИЯ-РОДИНАТА НА ФРИДРИХ НИТЦШЕ, ИММАНУЕЛ КАНТ, ФРИДРИХ ВЕЛИКИ...
КАК СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ИЗНАСИЛВА ГЕРМАНСКИ ЖЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО 8-ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА СЪМ ПИСАЛ ПО-НАДОЛУ В ОПИСАНИЕТО НА ПРОФИЛА!

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-ВИНАГИ ПОКЛОН НА РОССИЯ И РУСКИЯ ВОЙНИК (СЪЩО ФИНЛАНДСКИЯ, ВОЛЖСКОБЪЛГАРСКИЯ, РУМЪНСКИЯ, ПОЛСКИЯ ВОЙНИК) ЗА ВЕЛИКОТО ДЕЛО НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО!!!
цитирай
15. germantiger - ЛИЧНАТА МИ СПРАВКА
22.04.2014 18:05
1. Кому онанистите убиват без съд, присъда и с незнаен гроб един мой прадядо

2. Комунягите съдят в Народния съд друг мой дядо

3. На германската ми рода по майчина линия сменят фамилията Gottlieb с Боголюбови, макар в превод да е равнозначно

4. Променят името на майка ми (тогава бебе)

5. Разбира се, създават проблеми при образование и намиране на работа вкл. в "онези времена"

6. Какво аз лично познавам от "онова време" което живях до 16-тата си година...

Разбира се, че ще бъда винаги вербално агресивен към всичко кому онанистко и капутинско - намирам това за житейски личен ангажимент, доставя ми нахъсано удоволствие и нямам спокойствие ако не сритам поредния зачервен

...

ЕДИН ГЕРМАНЕЦ ПРОТИВ 9 МАЙ...

http://germantiger.blog.bg/history/2011/05/09/edin-germanec-protiv-9-mai.744071

МОИТЕ ПРЕВОДИ ЗА СЪВЕТСКИТЕ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/05/genocid-dyshterite-na-germaniia-1.723077

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/12/genocid-dyshterite-na-germaniia-2.727897

http://germantiger.blog.bg/history/2011/07/21/genocid-dyshterite-na-germaniia-3.787406

http://germantiger.blog.bg/history/2011/10/13/genocid-dyshterite-na-germaniia-4.834492

http://germantiger.blog.bg/history/2012/08/16/genocid-dyshterite-na-germaniia-5.988822

http://germantiger.blog.bg/history/2013/11/29/genocid-dyshterite-na-germaniia-6.1212483

За мен няма абсолютно никакво значение колко постинга ще се "творят" контрамен.

"През юрдека ми е", колко леваци/левичари ще искат банн за мен.

Докато мога и когато мога ще съм "тук" в блог.бг и

НЕПРЕСТАННО, ДИРЕКТНО И ИСТИННО ще предлагам инфо

Кауните това "могат" - да атакуват личността ми, но аргументите ми - НЕ!

АЙДЕ У ЛЕВО ленинки-каскети ;)
цитирай
16. ssvetozar - Ценности
22.04.2014 18:13
"Няма нищо по-ценно от свободата!"

За някои няма нищо по-ценно от свободата, за други има.
Например руснаците масово подкрепят Путин, въпреки че в Русия няма никаква свобода.
цитирай
17. freeoldmen - Хайде, котенцето-тигър пак пусна логореята...
22.04.2014 18:20
Я като си толко начетено, да ни кажеш, какво прави снимката на пострадалия в този сайт:
http://www.s-weikert.de/about/about.htm
цитирай
18. germantiger - ...
22.04.2014 18:38
17. freeoldmen - Хайде, котенцето-тигър пак пусна логореята...
18:20
Я като си толко начетено, да ни кажеш, какво прави снимката на пострадалия в този сайт:
http://www.s-weikert.de/about/about.htm

...

Ами зайо защо питаш мен - питай защо автора е избрал този аватар, писал ли е анонимно за да не го гледа "половин свят" - аз питам ли те марципане защо са ти потънали гемиите на аватар?

;)

Ще те питам - като се видим - СлънчоУ

ИНАЧЕ МЕ РАДВА КАК ЗА 3 ГОДИНИ В БЛОГ.БГ НА МОИТЕ ИНФО И АРГУМЕНТИ ВСИЧКИ РУСОЛИЗЦИ БЯХТЕ ИМПОТЕНТНИ (не само поради възраста ви)

Питаш ме за снимка хох ;) аз да те питам ли за един вагон инфо от мен, пред което ти мълчиш като КАПУТ/ин

ко речи
цитирай
19. geo - Мда
22.04.2014 18:41
Искрено съжалявам всички, за които които горния постинг е изненада.
цитирай
20. germantiger - ко речи
22.04.2014 18:43
Да припомня истини на другарите ;)

явно Ви УБЯГВА ;)

Русия е империя векове преди щатите дори да са нечия "идея"

Русия тъпче 136 народности векове наред - нещо непостижимо за Щатите

Русия е избила пъти повече или иначе казано милиони хора в повече от САЩ (коетъо хич не ги оправдава днес впрочем)
цитирай
21. vmir - 12. rustam,
22.04.2014 18:44
rustam написа:
Глуповатият блогър "демограф" е снесъл в "полога" си поредният блогов запъртък. Копирал е някаква статийка, в която се разказва за злощастната съдба да жител на Симферопол, който видите ли бил репресиран и тероризиран от "руските окупатори" в Крим и загубил бизнеса си с "верига от аптеки". Разбира се, както подобава на типична интерет партенка, към текстечо липсват каквито и да е било снимки или конкретни данни. Дадено е "името" на пострадалия от гаднити руснаци - Александър Фьодоров и толкоз. Абе, ако въпросният е толкова смел, викам си, защо освен името не си е дал и названието на фирмата с веригата аптеки? Или пък да вземат да щракнат една снимка със смачканата от зелените човечета "Лада" на татарина, който бил съсед на Фьодоров.

Направих справка. В Симферопол съществуват 4 вериги аптеки: "Фармация", "36.7" , "Виста" и "Мед-сервиз". Направих си труда да позвъня на представители на четирите. Оказа си, че нито една от веригите няма за собственик "Александър Фьодоров".Това е положението.


Както винаги лъжеш, бе глупако. Тип, който се представя с чужда снимка и ник, за да злепоставя собственика им и да му причини инфаркт не е човек, а противно гадно влечуго, което няма място сред нормалните хора, къш, оттук, изроде - самото безнаказано съществуване на убийци като теб показва какво e положението с правата на човека по източните ни географски ширини.
цитирай
22. nagodi62 - Смешен сте. Публикувате непров...
22.04.2014 18:55
Смешен сте. Публикувате непроверена информация, а това е неправилно.
цитирай
23. freeoldmen - 18. germantiger - ...
22.04.2014 19:07
Извинявай, че те попитах, надявах се да знаеш немски...Както и да е.

Та доколкото видях, журналиста от снимката е цитирал друг блогър, serg32sem2 ,
който съвестно си заработва париците и праска по 10-20 поста всекидневно, все с една и съща тема...
Та сигурно от там е и това разтърсващо писмо...
цитирай
24. demograph - Подгонения американски пилот?...Пълно невежество равно на глупост или нагло лъжене
22.04.2014 19:08
tutankhamon661 написа:
"... Подгонен американски пилот за да спаси кожата изстрелва ракетата/Става по лек без нея/ ."Това заключение сигурно е направено от някой колега на онзи "експерт", който казал, че изчезналият малайзийски самолет е жертва на терористичен акт, защото ...никой пилот не казвал ''Goodbye, Malaysia!" /!!!/.Мале, мале ... ха-ха ...

Фараоне, знам, че знаеш истината за "американския" пилот който си "изтървал" ракетата и затуй се смееш на наивника над теб. Да иде да пита Бойко Ноев защо го махнаха от зам. министър на отбраната за 24 часа. Да пита някой от ПВО на страната защо системата беше изключена за точно определено време и в дневниците на дежурства на всички радиолокационни станции не бе записано нищо,а дневниците в които бе записано изключването бяха унищожени,за да не посочат полета на руски самолет до ГБаня.Повтарячи на путински измислици, както и сегашните му.Второ - аз не внушавам, аз публикувам текст от друг източник. От Крим сега ще му отговорят на тоя българо-путинец, че няма и такъв аптекар, защото може и вече да го няма човекът... Путинската пропаганда казваше, че зелени човечета е нямало, а след две седмици Путин лично награди зелените човечета с медали в Кремъл...! После надуваха балона как фашистите украинци стреляли по двете страни на барикадата на Майдан, а разследването показа, че са стреляли руски агенти и беркутовци и че решението за стрелба по гражданите е взето от Янукович, поради което му е повдигнато обвинение и той избяга гузен. Сега проглушават ушите на целия свят с лъжата, че украински екстремисти стреляли по руснаците в Славянск и Мариупол, а само внимателния поглед на разпространените снимки на изгорени до желязо Жигули, липсата на трупове и недопускането на украински следователи да разследват случките, грижливо запазените украински регистрационни номера на колите.. за разбиращите от тия работи хора говори за нагла КГБистка операция. Дано не станем свидетели как Путин пак награждава "зелени човечета" за Донбас.
цитирай
25. demograph - А бе смехурко, ти повтаряш измислиците на Путин като папагал
22.04.2014 19:11
nagodi62 написа:
Смешен сте. Публикувате непроверена информация, а това е неправилно.

Който има ум в главата, а не блее по нотите на Пеевски разбира къде е истината. Посочи ми еднадума на твоя Станишев и бандата му която да отговаря на истината. Защо ги повтаряш тогава?! Кажи едно твърдение на Путин около Крим и Украйна, което да си проверил и да е истина!..Овца.
цитирай
26. demograph - А бе смехурко, ти повтаряш измислиците на Путин като папагал
22.04.2014 19:13
nagodi62 написа:
Смешен сте. Публикувате непроверена информация, а това е неправилно.

Който има ум в главата, а не блее по нотите на Пеевски разбира къде е истината. Посочи ми еднадума на твоя Станишев и бандата му която да отговаря на истината. Защо ги повтаряш тогава?! Кажи едно твърдение на Путин около Крим и Украйна, което да си проверил и да е истина!..Овца. Явиж тук. http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2014/04/22/dylgata-igra-na-putin-zaradi-ruskogovoriashtite-v-ukraina.223179?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
цитирай
27. demograph - И троловете на Путин в блога и из цяла българия троливат сълзи за диктатурата на Русия.
22.04.2014 19:22
germantiger написа:
Да припомня истини на другарите ;)

явно Ви УБЯГВА ;)

Русия е империя векове преди щатите дори да са нечия "идея"

Русия тъпче 136 народности векове наред - нещо непостижимо за Щатите

Русия е избила пъти повече или иначе казано милиони хора в повече от САЩ (коетъо хич не ги оправдава днес впрочем)

Нищо на света не е вечно. Най-вече империите. И най вече империите на злото. Сравнена с толерантните империи от миналото Руската империя е бебе. Хитити- 2000 години, Египет - 3500 години, Рим 2500 години..Велика Британия е още империя и ще си остане още поне 200 години защото е конструктивна империя..А деструктивните империи живеят пет пъти по-малко. Атила - 100 години, Тамерлан, Моголите..по 50-60 години, Отоманците едва 400 години, Германия -20 години. Русия вече е на 300 години. Време и е да умре. Путин ще я довърши.
цитирай
28. demograph - За робът свободата е тирания, за свободният - цел.
22.04.2014 19:35
ssvetozar написа:
"Няма нищо по-ценно от свободата!"

За някои няма нищо по-ценно от свободата, за други има.
Например руснаците масово подкрепят Путин, въпреки че в Русия няма никаква свобода.

http://www.dnes.bg/world/2014/04/22/51-ot-rusnacite-lenin-e-izigral-polojitelna-rolia.223207?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
Изклал 30-40 милиона другаря Ленин..голяма работа. Ако беше изклал поне 100 милиона руснаците 100% щяха да плачат по него. Сталин - уморил "човекът" 6-7 милиона украинци, защото си крили хляб за децата...голяма работа. Ако беше изтребил всички украинци сега путинистите нямаше да се потят да защитават агресията му. Долни комплексари! Доказано е че комплексарите, особено такива със сексуални комплекси са яростни привърженици на диктатурите. Троловете на комунките са до един такива. Компенсират недъгавите си пишки.. с омраза към богатите, свободата и почтеността. Познавам лично някои от тях. Миришат на путинки.
цитирай
29. demograph - Поздрав! Някои от тия с червените путинки лично са участвали в кланета и дранета.
22.04.2014 19:37
germantiger написа:
1. Кому онанистите убиват без съд, присъда и с незнаен гроб един мой прадядо

2. Комунягите съдят в Народния съд друг мой дядо

3. На германската ми рода по майчина линия сменят фамилията Gottlieb с Боголюбови, макар в превод да е равнозначно

4. Променят името на майка ми (тогава бебе)

5. Разбира се, създават проблеми при образование и намиране на работа вкл. в "онези времена"

6. Какво аз лично познавам от "онова време" което живях до 16-тата си година...

Разбира се, че ще бъда винаги вербално агресивен към всичко кому онанистко и капутинско - намирам това за житейски личен ангажимент, доставя ми нахъсано удоволствие и нямам спокойствие ако не сритам поредния зачервен

...

ЕДИН ГЕРМАНЕЦ ПРОТИВ 9 МАЙ...

http://germantiger.blog.bg/history/2011/05/09/edin-germanec-protiv-9-mai.744071

МОИТЕ ПРЕВОДИ ЗА СЪВЕТСКИТЕ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/05/genocid-dyshterite-na-germaniia-1.723077

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/12/genocid-dyshterite-na-germaniia-2.727897

http://germantiger.blog.bg/history/2011/07/21/genocid-dyshterite-na-germaniia-3.787406

http://germantiger.blog.bg/history/2011/10/13/genocid-dyshterite-na-germaniia-4.834492

http://germantiger.blog.bg/history/2012/08/16/genocid-dyshterite-na-germaniia-5.988822

http://germantiger.blog.bg/history/2013/11/29/genocid-dyshterite-na-germaniia-6.1212483

За мен няма абсолютно никакво значение колко постинга ще се "творят" контрамен.

"През юрдека ми е", колко леваци/левичари ще искат банн за мен.

Докато мога и когато мога ще съм "тук" в блог.бг и

НЕПРЕСТАННО, ДИРЕКТНО И ИСТИННО ще предлагам инфо

Кауните това "могат" - да атакуват личността ми, но аргументите ми - НЕ!

АЙДЕ У ЛЕВО ленинки-каскети ;)

цитирай
30. vmir - 29. demograph,
22.04.2014 19:50
demograph написа:
Някои от тия с червените путинки лично са участвали в кланета и дранета.


Освен да са клали и драли, не виждам друго обяснение да искат снимка на Ладата, мачкана от танка с човека в нея заради забележката му. Такова искане може да отправи само убиец, свикнал да се кефи на безнаказаността на убийствата. Неслучайно изродът, който иска такива доказателства е длъжник на правосъдието за убийство чрез кражба на самоличност и подкрепя бандитите на Путин, защото безнаказаността е всичко, от което се нуждае.
цитирай
31. sande - Няма тема за никакъв спор! Всичко е ясно - след 1918 година!
22.04.2014 20:01
Който спори - или е железобетонна глава, или за пари ще продаде и майка си.

Пред години /след 1990 г./ в Скопие Юрий Трушин /добре познат в БГ съветски дипломат!/ даде интервю за една от скопските телевизии.

После в един от централните ежедневници се появи коментар: Русия заплаши, че ще ни помага!
цитирай
32. dimat - А ти "умнико",
22.04.2014 20:12
отговори си на въпроса,с какъв "референдум" те натикаха (а също и всички български овце) в ЕврЕЙския съюз?Кажи,бе,нали си демократ?С какъв най-висш демократичен акт те набутаха като тъпо говедо там?
Не очаквам,да ми отговориш,но ти пожелавам,да си отговориш сам на себе си.
цитирай
33. blackpredator - Аз,
22.04.2014 20:38
като виден Путинец да обясня на теб, на Ганет Мейданска и на останалите путьОфци.

CIPROBAY се пише, ако някой е въобще аптекар требе да го знае.
цената му е 15-20 лева у целио свят. :)
цитирай
34. getmans1 - Абе шайка Путинофилска, тези дали някой ги провери:
22.04.2014 21:02
добре облечени, въоръжени и маскирани с черни кърпи /през лицето/ и групирани като „отряди за самоотбрана“, и особено добре организирани и видно от къде направлявани!
цитирай
35. ssvetozar - За робът свободата е тирания ...
22.04.2014 21:43
demograph написа:

За робът свободата е тирания


Е това е класика - СВОБОДАТА Е РОБСТВО.
цитирай
36. kostadin - Мамка им руснашка По нареждане на ...
22.04.2014 22:03
Мамка им руснашка По нареждане на Путин са построили заводи за производство на примки за шииТе се произвеждат, като обувките с различни номера, според диаметъра на шията.Специално за Украйна имали в наличност над 45 000 000 броя.Единствената им трудност било доставянето в Украйна.По тази причина ще правят нов мост до полуострова Ще минават влакове, коли ...
PS
Цапнах ти един плюс за блога и един минус за поста.
цитирай
37. pando - Красиво написано
22.04.2014 23:24
Прилича ми на преразказите от училище: "Първи сняг".Богат речник.
цитирай
38. vencivaleri1951 - Хайде сритай ме, но първо да попитам:)
23.04.2014 00:57
[quote=germantig

6. Какво аз лично познавам от "онова време" което живях до 16-тата си година...

Разбира се, че ще бъда винаги вербално агресивен към всичко кому онанистко и капутинско - намирам това за житейски личен ангажимент, доставя ми нахъсано удоволствие и нямам спокойствие ако не сритам поредния зачервен

...
-Комунистическата практика като управление е от началото на двадесети век. До тогава през всички тези хилядолетия мир и благоденствие ли е било. И как така огромната чост от интелектуалци през двадесети век симпатизират на комунистическите идеи. Поне на теб не е необходимо да изброявам имена-от знаещите и четящите си.
-Позволи ми да те попитам откъде рашките/а и българите / прихващат тази "зараза" комунизъма:) Не е ли имено от твоите сънародници.
Впрочем не е ли виновна имено Германия за появата първо на СССР, а после на соц системата?

-Кога болшевиките/ те са файтон хора, при това в по голямата си част кабинетни политици теоритици/ щяха да се разположат в Кремъл, ако не беше се състояло безвремието на войната съвпаднало с импотентен като държавник монарх. Е кой почна войната
- Кой почна и втората война когато се роди соц системата като плячка на един от победителите
Така че покойния ти германски дядо е един от учередителите на Соц системата , а баща му вероятно е сред съучередителите на СССР.:)
Щото практиката на социализъма е доста различна от вижданията на Маркс и последователите му/на Запад/

Колкото до Украйна. Нали си наясно, че не Путиновия задник ще бъде сритан. Пичът много добре познава Запада/дълго е работил там/, докато западните лидери еднодневки нямат ни най малка представа какво става на Изток. Впрочем последното не се отнася за "твоят" канцлер:)


цитирай
39. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
23.04.2014 13:27

Ще смачкат колата ти с БТР, ще те спукат от бой, ще те разнасят насам-натам ...... а през цялото време ти ще се чудиш как да го снимаш, защото после по форумите някой може да попита "Защо няма снимки?" /!!!!!/.

Баси, някои хора наистина не си дават сметка какъв ужас е войната. Cигурно затова говорят с кеф за нея, за оръжия, въодушевяват се ... Още по-малко ще проумеят ужаса на комунистическите репресии.



цитирай
40. vmir - 39. tutankhamon661,
23.04.2014 18:45
tutankhamon661 написа:

Ще смачкат колата ти с БТР, ще те спукат от бой, ще те разнасят насам-натам ...... а през цялото време ти ще се чудиш как да го снимаш, защото после по форумите някой може да попита "Защо няма снимки?" /!!!!!/.

Баси, някои хора наистина не си дават сметка какъв ужас е войната. Cигурно затова говорят с кеф за нея, за оръжия, въодушевяват се ... Още по-малко ще проумеят ужаса на комунистическите репресии.



Не е до разбирането и проумяването, Фараоне, а до свинщините, които се приписват на уж хора. Свикнали на безнаказаност и произвол, как ще се съгласят да бъдат поставени под контрол или съдени за престъпления спрямо пострадалите или ограбените? Затова искат снимка на бандита, готов да те гръмне заради едната забележка. Защото са с издевателски престъпни души и не им е позната съпричастността към жертвата.
цитирай
41. kostadin - Фароне, ти си забравил мечтите си, а ...
23.04.2014 18:55
Фароне ,ти си забравил мечтите си,а Вмир е станал теменужка
цитирай
42. vmir - 41. kostadin,
23.04.2014 19:58
kostadin написа:
Фароне ,ти си забравил мечтите си,а Вмир е станал теменужка

Ама и ти ли си надарен с шизофреничната духовитост на Шареното Пиле, или сега я прихвана от него?
цитирай
43. demograph - Много мило...
24.04.2014 10:51
kostadin написа:
Мамка им руснашка По нареждане на Путин са построили заводи за производство на примки за шииТе се произвеждат, като обувките с различни номера, според диаметъра на шията.Специално за Украйна имали в наличност над 45 000 000 броя.Единствената им трудност било доставянето в Украйна.По тази причина ще правят нов мост до полуострова Ще минават влакове, коли ...
PS
Цапнах ти един плюс за блога и един минус за поста.

цитирай
44. demograph - Абсолютно! Троловете се правят, че не знаят как стават тия работи - да се огледат, господарите им правят това и тук
24.04.2014 10:52
tutankhamon661 написа:

Ще смачкат колата ти с БТР, ще те спукат от бой, ще те разнасят насам-натам ...... а през цялото време ти ще се чудиш как да го снимаш, защото после по форумите някой може да попита "Защо няма снимки?" /!!!!!/.

Баси, някои хора наистина не си дават сметка какъв ужас е войната. Cигурно затова говорят с кеф за нея, за оръжия, въодушевяват се ... Още по-малко ще проумеят ужаса на комунистическите репресии.




цитирай
45. get - @ 38. vencivaleri1951 - - Кой почна и втората война когато се роди соц системата - Жалък сте !
24.04.2014 22:28
- Жалък по причина, че знаете ИСТИНАТА, а ЛЪЖЕТЕ !!!

- Кажете ! КОЙ ЗАПОЧНА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА? - Кои бяха ПОДПАЛВАЧИТЕ на същата ? Не бяха ли това, Хитлер и Сталин - Водачите на социалистическа(национал) Германия и болшевишка(интернационал) Росия ?

- Аз съм варненец, та са ми го казвали хора, живели по това време и поради това с очите си видели изписан лозунг в корабостроителницата "Кораловаг" ! Лозунга е гласял:
"Да живеят другарите Хитлер и Сталин, водачите на германският и съветски пролетариат!"

- Та не бяха ли именно "рОснаците", в лицето на специалният и упълномощен пратеник Аркадий Соболев, който през м.декември 1940 г. насилваше България да влезе в Тристранният "ФАШИСТКИ" пакт ?

- Узнавайки този (а и още много други !) факт, мен "пролетарият", ме обърнаха на съзнателен противник, на социализЪма!

- Не приписвайте, някакви измислени "филства" и "фобства" на нас българите РОДоЛЮБЦИ, с цел да ни завлечете в блатото на руско ... или, каквото и да е друго ЧУЖДО-угодничество !

- А относно? От кой германци и руснаци са прихванали заразата на "социализЪма" - Прочетете произведението на "първият научен" социалист и учител на Маркс ... с име "Рим и Ерусалим"!
цитирай
46. kostadin - Здравей, Костадин! (2)Съ...
26.04.2014 21:14

Здравей, Костадин!
(2)Съобщения
(0) Коментари
Изход
Преглед на блога Любими блогове
Начало
Акаунт
Нов постинг
Редакция на блога
Архив
Канали
Чернови
Блог вълна
Лични съобщения
Модерация
Мои коментари
Блогрол
Статистика
Настройки
Общи
Известия
Външен вид
Профил
Помощ (F.A.Q.)
Класации
Спечели от блога си!
Най-четени
1. zahariada
2. mucunkata
3. krokotam
4. deivid
5. kasnaprolet9999
6. dnes4o
7. amfiteatar
8. gothic
9. grigorsimov
10. brokebackmountain
11. unfineshed
12. kolevm38
13. stela50
14. nikikm
Годишна класация
Най-популярни
1. mt46
2. wonder
3. veninski
4. gogi6666
5. brym4ence87
6. katan
7. angpiskova
8. erato7
9. valben
10. esen
Годишна класация
Най-активни
1. nikikm
2. mojsei
3. andreshko
4. sourteardrop
5. kolevm38
6. ambroziia
7. kostadin
8. zahariada
9. webwwe
10. budha2
Годишна класация
Постинг
Обратно към блога | Предишен постинг | Следващ постинг
21.04 23:14 - Референдум по руски - Постинг с примка на шията.
Автор: demograph Категория: Политика
Прочетен: 1452 Коментари: 45 Гласове:
14

Последна промяна: 21.04 23:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
OFFNEWS



Ето ви още руски патенти

http://andreistp.livejournal.com/2571646.html

http://andreistp.livejournal.com/2571894.html

http://andreistp.livejournal.com/2572379.html

http://andreistp.livejournal.com/2572917.html
Препечатваме разказа на жител на Симферопол, публикуван в LiveJournal – руска социална мрежа, в която всеки потребител може да поддържа свой блог. Платформата се смята за място на свободното слово.

Въпреки че е извърнедно опасно, не само за мен, но и за цялото ми семейство, аз съм длъжен да кажа истината, не мога да мълча повече.

Аз – Александър Фьодоров, гражданин на Украйна, роден съм и живея в Симферопол. Имам жена и две деца. Баща ми е руснак, майка ми – украинка, а дядо ми по майчина линия – кримски татарин. Имам, по-скоро имах, свой частен бизнес – верига аптеки. Но да караме по ред.

Когато „зелените
цитирай
47. kostadin - Get, много си доверчивНезависимо ...
26.04.2014 21:16
Get,много си доверчивНезависимо дали е война или революция все е клане в името на нечия истина ,но за да започне такова нещо трябват пари и дълга подготовка.Втората св. война е заложена още в края на първата св. война Започни да анализираш събитията от този момент и ще стигнеш до истината.
цитирай
48. demograph - Тук си прав - Втората Студена Война е заложена в плановете на Запада през 2010г.
01.05.2014 00:52
kostadin написа:
Get,много си доверчивНезависимо дали е война или революция все е клане в името на нечия истина ,но за да започне такова нещо трябват пари и дълга подготовка.Втората св. война е заложена още в края на първата св. война Започни да анализираш събитията от този момент и ще стигнеш до истината.

Това става след смачкването на Грузия. Грузия бе тест за Русия. Пред Путин имаше два варианта:
1. Да стане пълноправен член на клуба на богатите демокрации, спазвайки правилата на играта между богатите.
2. Да избере пътя към 'величието" чрез диктатура, агресия, изолация и натиск до очовечаването на страната.
Той избра да се прави на велик. Но великите намират цаката и на най-великия между тях, ако не спазва протокола. Особено когато е сам.

Бляновете са едно - Реалностите друго. Да видим Костадине, коя реалност ще се наложи? Фикцията в главата на Путин или тази в кесиите на богатите. Ние случайно попаднахме в ЕС - клуб на богатите, като ни бе даден шанс да забогатеем, ако сме достатъчно умни. Българските путинки се разбленуваха като Путин - пази боже сляпо да прогледне. Взеха да се правят на хитрушковци и.. И сега сме пред изритване от клуба. Образованите спазват протокола. Тъпите ги гонят на улицата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960339
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол