Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2007 07:38 - Извънземните се крият в морето
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 2995 Коментари: 0 Гласове:
2



Извънземните се крият в морето Зелените човечета пускат ток image
През 90-те години на миналия век в Обединеното кралство започва поредният бум на "летящи чинии". Според очевидци странните летателни апарати кръжат предимно над автомагистрали, летища, електроцентрали, стадиони и др. Специална британска военна част фотографира десетки от тях. Досега не е ясно по чия заповед става това, но е известно, че над доклада, в който са събрани резултатите, са се трудили най-изтъкнатите английски учени.
В разсекретения документ се съобщава, че
загадъчните обекти се движат с невероятни скорости
и се отървават от преследващите ги изтребители за части от секундата. "Подкрепяме хипотезата, че повечето странни апарати са с извънземен произход, че поведението им се базира на принципи, които противоречат на физичните закони", пише в секретния доклад.
Факт е, че конструкторите и пилотите на НЛО игнорират земната гравитация. Те успешно се телепортират, служат си с двигатели, чиято тяга е непозната на земната наука, използват странни и неизвестни силови полета и фантастични технологии.
Според британските експерти локаторите не прихващат "летящите чинии" най-вече защото повърхността им навярно е конструирана от материал, който не отразява радиовълните. Още нещо: възможно е чуждоземните апарати да се движат много близо до земната повърхност, или обратно - на прекалено голяма височина, на "ръба на атмосферата". Трето, обекти, стрелкащи се стремително нагоре-надолу, са трудни за фиксиране.
Една от най-интересните глави на доклада е посветена на  ефектите, почувствани от хората при среща с извънземен кораб.
"Около осем вечерта, докато пиехме чай с жена ми на верандата, над градината ни увисна сребристо кълбо. Вцепенихме се. След няколко минути в сферата нещо изтрака и тя изведнъж се "изпари". В продължение на 2-3 часа съпругата ми и аз усещахме странен вкус в устата. Опитах да стана, но не можах. Хванах се за металната ни ограда и усетих лек токов удар", споделя потърпевш от среща с НЛО.
Британските учени нанасят на военно-геодезични карти точките, съответстващи на местата, над които най-често са забелязвани "летящи чинии". "С голямо удивление констатирахме, че повечето чудновати апарати се появяват в райони, където има архитектурни и исторически паметници", отбелязват те. Нещо повече: в 94 на сто от случаите НЛО са се движели над въображаемите линии, съединяващи споменатите паметници.
В разсекретения доклад се посочва, че
"съквартиранти" на хомо сапиенс се крият във водните дълбини
В морета и океани са наблюдавани странни ярки светлини и неидентифицирани обекти. Повечето съобщения се отнасят за акваториите на Персийския и Сиамския залив, Южнокитайско море и Малакския пролив. Случките са невероятни и силно "намирисват" на фантастика. Свидетелите обаче се кълнат, че не измислят, че събитията наистина са се развили така, както ги описват. През 1963 г. например военноморският флот на САЩ провежда маневри край бреговете на Пуерто Рико. Ученията внезапно спират - хидроакустиците съобщават, че една от подводниците изведнъж напуска позицията си и се втурва да преследва странна цел. Въпросната цел се движи със скорост 228 км/ч, макар че по онова време нито една субмарина в света не може да развие повече от 83 км/ч. Обектът се изплъзва, маневрирайки в обширен район на дълбочина 6100 м, която превишава 3 пъти пределната дълбочина, достигана от тогавашните подводници. Американският физик Антъни Сандърсън, изследвал океанските дълбини, описва в книгата си "Странните морета и океани" необикновено явление, наблюдавано от борда на ледоразбивач в Атлантика. "Внезапно нещо се "изстреля" от океана и проби ледената покривка, чиято дебелина бе 3 м. Оказа се, че то е гигантско сребристо тяло, което изчезна в небето. Видяхме как огромни ледени буци, изхвърлени във въздуха, с грохот падаха в океана. Водата кипеше и бълбукаше и над нея се стелеха кълба пара."
Особено внимание заслужават и светлинните мелници - огромни ярки образувания в моретата и океаните. Динамиката на въртенето им и техните размери не позволяват този феномен да се обясни с излъчването на планктона или други организми. Науката не познава подобни природни явления. Според някои физици те са резултат от дейността на високоразвита подводна цивилизация. Учените допускат, че кръгли или цигарообразни космически кораби навярно използват постоянно действащи скенери. Лъчите на скенерите са видими само в случаите, когато предизвикват луминесценция на миниатюрните едноклетъчни, с които изобилстват топлите морета. Действителност или фикция е всичко това? Истината тепърва ще излезе наяве.
Страницата подготви Зорница ВЕСЕЛИНОВА 

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-12-12&article=214436
Знаете ли че .. : Бивш губернатор призна за среща с извънземни
Публикувана от NullSoFt на 2007/3/25 16:56:37 (401 прочита)

image
Бившият губернатор на Аризона Файв Саймингтон потвърди, че загадъчните огньове, които се появиха в небето над Феникс на 13 март 1997 година, всъщност са били огньове от кораби на космически пришълци, съобщи Arizona Daily Star.

Корабът е бил огромен, по думите на Саймингтон. Просто почувствах, че е извънземен, обяснява той.

Като летец, Самингтън твърди, че познава почти всяка летателна машина. А тази е била по-голяма от всички, които някога е виждал. Явлението си остава една голяма загадка, споделя бившият губернатор и се учудва защо някои се присмиват над този случай.

Саймингтон заемаше поста губернатор на Аризона от 1990 до септември 1997 година. По време на появата на необичайните огньове той опроверга и сам се присмя на слуховете за НЛО.

През юни 1997 година Саймингтон даде пресконференция, на която демонстрира пред журналистите арестуван "пришелец" с очи на насекомо. Когато Саймингтон свали маската от него, всички присъстващи видяха главата на шефа на администрацията на губернатора.

Сега Саймингтон твърди, че е прикривал истината за пришълците, опасявайки се от паника сред населението.
Официална версия, обясняваща появяването на огньовете в небето над Феникс, предложиха американските военно-въздушни сили. По твърденията на военните, по време на тренировъчен полет самолет A-10 Warthog е пуснал сигнални ракети, които бавно са падали и изгаряли.



  ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
УМРЯ ЖЕНАТА, КОЯТО ПЪРВА БЕ ОТВЛЕЧЕНА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ
В: Врачка, №12, 23 март 2007, с. 12

Размер на шрифта: image image image  
image
Когато светът чу разказите на американката Бети Хил и нейния съпруг Барни, бе завладян от нова епидемия – сега вече десетки хиляди хора по целия свят твърдят, че са били на борда на НЛО.

ПРИШЪЛЦИТЕ НАБЛЮДАВАЛИ СЕМЕЙСТВОТО ОТ БОРДА НА КОРАБА СИ
Вечерта на 19 август 1961 година съпрузите се връщали у дома след отпуск в Канада. Изведнъж на небето се появила ярка звезда. А когато приближила, се превърнала в огромен кораб с форма на диск. Пришълците се виждали добре, докато през люковете на своя извънземен кораб разглеждали автомобила на двамата съпрузи…
Два часа след това съпрузите се събудили в автомобила си, който се намирал на 100 километра от това място.
След като разказали за това удивително произшествие, Хил се превърнали в знаменитости.
Но дали под давлението на уфолозите (специалисти по извънземните), дали поради това, че психическото състояние на “контактьорите” значително се влошило, 3 години след този случай те се обърнали към авторитетния психиатър Бенджамин Саймън. Заплащането на услугите на един от най-известните скъпоструващи психиатри поела частната уфологична организация “Национален комитет по изучаване на природните феномени”.
В продължение на шест месеца психиатърът провеждал сеанси по хипноза на Бети и Барни Хил. По този начин той ги връщал към събитията от онази нощ. Има запазен 45-часов аудиозапис на разказите на двамата съпрузи за това какво се е случило с тях на борда на НЛО.
ШЕФЪТ ИМ ГОВОРЕЛ АНГЛИЙСКИ
Те разказали, че на извънземния кораб ги закарали пет човекообразни същества. Били високи не повече от метър и половина, с широки гърди и лица от монголоиден тип със сивосинкав цвят. Тези същества взели многобройни медицински анализи от двамата земни жители.
В разговор с командира на този извънземен кораб Бети попитала откъде са прелетели, откъде са дошли те. Този “човек” й показал карта и я попитал: “Знаеш ли къде се намира Земята на тази карта?” Тя поклатила глава. Тогава командирът на кораба я попитал: “Как да ти обясня откъде идваме ние, след като не знаеш къде се намираш самата ти!”.
Капитанът разговарял с Бети на английски, а със своя екип той контактувал с някакви особени звуци, които жената сравнила с мъркането на котка.
УЧЕНИТЕ НЕ ПОВЯРВАЛИ НА ИСТОРИЯТА, НО…
По време на хипнотичните сеанси жената успяла да нарисува фрагмент от звездната карта на извънземните.
“… По картата бяха разпръснати точки. Някои бяха много малки, като топлийки. Други пък бяха с размерите на монета…” – това разказвала Бети.
Но в крайна сметка психиатърът дал заключение, че наистина е имало необичаен светещ обект, че това е самият факт. Доктор Саймън решил, че това е някакво природно явление, което уморените съпрузи видели през нощта на пустия планински път. А всичко останало, според него, са фантазии и съновидения на 41-годишната Бети. Тя успяла да внуши тези фантазии и на безволевия си мъж. Така смятал психиатърът. Председателят на Националния комитет по изучаване на атмосферните феномени Доналд Кихо заявил, че на тази история се поставя точка.
Оказало се обаче, че не е така!
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЖИВЕЯТ В СЪЗВЕЗДИЕТО МРЕЖА
Виждайки фрагмент от картата на Бети Хил, учителката по астрономия Марджъри Фиш решила да провери дали действително звездите могат да се разположат точно в такъв ред. Тя предположила, че на картата участъкът от звездното небе е изобразен така, както би го видял картограф, намиращ се на своята родна планета, а не на Земята.
На Марджъри Фиш й предстояла огромна работа. Тя взела 200 топчета мъниста, които решила, че ще представляват звездите, и ги поставила (в проекция) на разстояние 50 светлинни години от Земята. В зависимост от техния спектър тя ги оцветила в различни цветове и ги увесила от тавана на конци с различна дължина, като спазвала мащабите на разстоянията. В продължение на пет години тя прекарвала цялото си свободно време, разглеждайки своята галактическа карта, втренчвайки поглед ту в една, ту в друга звезда.
Марджъри Фиш все пак открила мястото, откъдето на звездното небе се разкрива такава картина, както на картата, описана от Бети Хил.
Предполагаемата родина на извънземните се оказала звездата от съзвездието Мрежа – Дзета I или Дзета ЗЗ, разположени на 37 светлинни години от Земята. Това представлява около 350 трилиона километра.
През 1974 г. професорът по астрономия от Университета в Калъмбъс, доктор Мичъл, проверил работата на Фиш чрез компютърно моделиране. И през декември същата година в списанието на Американското астрономическо общество той потвърдил “разчетите” на учителката.
“НЛО ПОХИТИХА САМО МЕН И МЪЖА МИ, ДРУГИТЕ СА ЛЪЖЦИ”
Барни Хил умрял още през 1969 година от кръвоизлив в мозъка. А Бети Хил завършила земния си път съвсем наскоро от рак на белите дробове на 84-годишна възраст.
До самата си смърт тя твърдяла, че действително била похитена от извънземни.
Но след като уфолозите я обвинили в лъжа, жената престанала да говори на тази тема.
И едва през 1995 година издала книга със собствените си разсъждения за характера на НЛО. В тази книга тя критикува всички други, които твърдели, че също са встъпвали в контакт с извънземни пришълци.
“Ако се вярва на всяко съобщение, то всяка нощ в САЩ похищават пет хиляди човека. В небето няма толкова места за летателни апарати” – написала Бети Хил.

Една страница на Янка ИВАНОВА


Тагове:   морето,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3510910
Постинги: 709
Коментари: 1447
Гласове: 26089
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930