Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2008 15:38 - Звезден здравен хороскоп 2008 - лъв
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 3068 Коментари: 2 Гласове:
0



image
     Бъдете
отговорни към себе си

21 февруари; 17-19 март; 13-15 април; 10-12 май; 6-9 юни;

4-6 юли; 1 и 28-30 август; 24-26 септември; 21-23 октомври; 17-20 ноември; 15-17 декември.

През вашата 2008 година ще бъдете от емоционално нестабилни до, за пореден път, инатливо целеустремени и импулсивни. Не забравяйте, че тази променливост ви вреди и може да се превърне в причина за здравословни проблеми. В първите месеци на годината ще доказвате на целия свят колко сте нещастни. Ще ви мъчи постоянно главоболие и ще се тешите с 50 г уиски, уж полезно за сърцето ви, а след това и с чашка - две вино. Внушавате, си че никой не е признал заслугите ви, че сте лишени от обич, но стига да поискате, ще осъзнаете, че истината е друга и ще се заредите със сили и желание за живот, без да търсите допълнителен стимул в пиенето, което не е вашето лекарство.

Не прекалявайте с критичните си забележки през януари, март, април и септември. Бъдете особено делови и активни през май и юли, но не до степен да си създадете врагове, защото заради тях пак може да се поболеете. През цялата година сте в състояние да съхранявате здравето си стабилно, ако не се поддавате на емоцията, която води до вживяване в несъществуващи проблеми, и не на последно място - на кулинарните изкушения, обилно полети с алкохол, особено в летните месеци. Рискувате заради лакомията си да вдигнете кръвно и да навредите на сърцето си, а през есента, вместо да работите активно, ще се наложи да си дадете принудителна почивка и да се подложите на лечение. Бъдете отговорни към себе си в дните, в които Луната е във вашия знак, а също и в месеца, когато Слънцето властва в Лъв. Алкохолът е забранен, работата до късните часове на нощта - също. Сами знаете, че е едно да блестите в светлините на прожекторите, показвайки желязно здраве, а друго - само с постиженията си, но умората да личи на лицето ви.

Алена

 image

Пазете сърцето и гръбнака

Вашата виталност е добра и обикновено се радвате на крепко здраве, трудно се разболявате, но може да страдате от разстройства на сърдечносъдовата система. Най-уязвимите части на тялото са сърцето и гръдният дял на гръбначния стълб. Често става въпрос за стенокардия, хипертония, сърдечен порок и спазми на съдовете, функционални разстройства от типа на аритмии, сърцебиене, спазми и болки с невралгичен произход в сърцето и в областта на гръдния дял на гръбначния стълб, сколиози, кифози и остеохондрози. Затова е препоръчително да се избягват дейности, които са натоварващи за сърцето и гръбначния стълб. Горделивостта и суетността са ви присъщи, така че дайте да се разбере, че в случай на болест не желаете никакви посещения, а ако има такива, да са само от най-близките. Наблегнете на здравословния начин на живот, пазете се от нерационално използване на жизнената енергия и направете кратка очистителна диета. А за по-сериозните случаи, разбира се, са наложителни и по-сериозни мерки. Не го забравяйте през септември и декември, когато здравето ще се нуждае от повече внимание и грижи.

Колкото до другите аспекти на живота, годината символизира вашия значителен скок напред. Промените назряват точно в онази област, която е важна за вас. Може да става въпрос за работата или за личните стремежи, но едно е сигурно - динамиката и обновлението ще са постоянни ваши спътници. Стремежът към свобода е движещата сила, а най-силно изразен ще е през февруари, март и май. Едни застават на прага на абсолютно нова кариера, други ще сменят не една или две длъжности, докато открият своето призвание. Несъмнено ще покажете горещия си темперамент и в любовта, но се постарайте да не се разгорещявате прекалено. Иначе ще си патите от излишествата. Най-внимателни бъдете през август и декември. А чувствате ли се самотни, поогледайте се наоколо. Добрата изненада може да е през някои от щастливите дни на март, ноември и октомври.

Кети Мартинова

 

Обща умора след летни приключения

 

Поредната Юпитерова година ще спомогне за пълното развихряне на вашата енергия. Тя ще има своето най-адекватно приложение в сферата на професионалната дейност както през първите два месеца от годината, така и през цялата втора половина от 2008-а. Наред с това планетата на "голямото щастие" ще се погрижи да сте в отлично настроение и кондиция. От 11 май до 30 юни 2008 година Марс ще е изцяло отдаден на знака Лъв. Тогава ще се наблюдават най-сериозните раздвижвания в живота на родените под Лъв. Те ще се стремят да обхванат под своя тотален контрол всичко. Ако през пролетта на 2008 година стигнете до конфликтни ситуации, то това трябва да е за вас сигурен знак, че сте преминали границите на нормите и на добрите маниери в общуването. Последиците за вас ще са: развитие и задълбочаване на хроничните неразположения, характерни за знака ви - сърдечносъдовите! Неприятните ситуации през лятото на 2008 година също могат да бъдат тълкувани като знак на съдбата или като предупреждение. Слънцето - вашият управител, ще навлезе в решаващата фаза от своето противоборство с планетата Нептун. Така ще се събуди вашият вкус към авантюрите, рисковете, приключенията. Всичко това може да се окаже твърде изморително. Възможно е, вследствие на напрежението, което ще преживеете през лятото, да влошите здравето си. Ето защо ви е нужно благоразумие. Налага се то да предшества трудните периоди, като в самото начало на календарната 2008 година да възприемате по-умерен и спокоен начин на живот.

Даниела



Тагове:   лъв,   хороскоп,


Гласувай:
0



1. анонимен - За Кети Мартинова
16.01.2008 19:58
От всички познати астролози Вие сте най-добрата
цитирай
2. анонимен - вярно
16.10.2010 12:55
Абсолютно вярно!!! Не е имало път в който хороскопа й,макар и два реда да не се окаже верен!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3507476
Постинги: 709
Коментари: 1447
Гласове: 26068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930