Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2009 18:02 - Близка среща от трети вид осъществили астронавтите на “Аполо 11"
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 3079 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.06.2009 18:05


ОТ НАСА СА ГИ ПРЕДУПРЕДИЛИ КАТЕГОРИЧНО ДА МЪЛЧАТ

image

Дълги години мистерия беше забулила „Аполо 11” и астронавтите, завърнали се от мисията, мълчаха многозначително, отказваха коментари за това какво са видели, видели ли са изобщо нещо. В последствие бяха излъчвани филми, правени изявления, конспирации и пр. Къде е истината?

Човешки скелет на Луната!

„В мисията през 1969 г. от „Алоло 11″ заснеха човешки скелет и стъпки на бос човешки крак върху повърхността на спътника!” - твърди китайският астрофизик д-р Канг Мао-панг, който през 2004 г. показва и самите снимки на пресконференция в Бейджинг. Освен тях, Мао-панг получил и серия документи от „сигурен източник в Щатите”. Астрофизикът разполага с 1000 фотографии, собственост на космическата агенция, на които се виждат боси стъпки върху лунната повърхност и останки от човек. Скелетът не е цялостен, костите са отчасти начупени и разкривени, което означава, че мъртвият или е убит, или е насечен след смъртта си.

Възможно е да е транспортиран през Космоса дълго време след като е починал, тъй като разлагането на костите и плътта няма как да се случи на планета без атмосфера, каквато е Луната. От САЩ ми изпратиха достатъчно класифицирани документи и писма с гриф „строго секретно”. Датата им е 3 август 1969 г., което означава, че са изготвени 2 седмици след 29 юли 1969 г., когато астронавтите Нийл Армстронг и Бъз Олдрин кацат на Луната. В тях се посочва, че стъпките са „оставени наскоро”, а скелетът е „безспорно човешки”. Как обаче стъпките, и скелетът са се озовали на планетата. Възможно ли е да са намесени извънземни форми на живот? Истината няма да изплува напълно, докато американците не разсекретят всички данни” - убеден е Канг.

image

Статуетка на ангел, направена от лунен материал

През 1969 г. в лабораториите на НАСА извадиха статуетка на ангел от лунна скала, донесена от астронавтите на „Аполо 11″! Значението на крилатата фигура е историческо! Нейните създатели вероятно са имали религия и митология, сходни с нашите. Очевидно някога на Луната е имало атмосфера и живот и там е бил дом и родина на интелигентна раса с невероятен усет за красота и хармония” - разкрива 40 години по-късно американският геолог д-р Чарлз Морис, учен от НАСА, работил над 20 години в космическата агенция.

Ангелът е хуманоидно женско същество с крила на гърба и дълга, падаща плавно коса. Изработен е от лунно желязо, което се среща изключително по високите части на спътника и е на възраст 200 000 години. Съставът му изключва възможността, да е пренесен от друга планета. Полиран е внимателно до сребрист металически блясък.

image

„Още шумерите разказвали легенди за анунаките, крилати божества, които слизали на Земята. Може би те са забравили или оставили нарочно статуетка по свой образ и подобие, за да бъде намерена един ден. Твърде ограничено би било да правим връзка единствено с християнската религия. Защо обаче е пазена в тайна почти половин век?” - пита д-р Фредерик Майлс от Нюйоркския университет. „За учените от НАСА артефактът е добре известен от десетилетия. Но висшите ешелони на агенцията взеха решение информацията да остане засекретена, страхувайки се от паника и негативни последици. Информацията достигна до мен от колега, чието име не мога да спомена по обясними причини” - отговаря геологът. От НАСА отричат официално изявленията на Морис, благодарение на който журналисти и фотографи получиха нерегламентиран достъп до малката фигурка за кратко. След това тя отново потъва в неизвестност.

Тримата астронавти, следвани от НЛО

Най-автентичните доказателства какво точно се е случило на Луната през юли 1969 г. идват от тримата астронавти - Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Бъз Олдрин. През 2006 г. „Дискавъри ченъл” излъчи документалния филм „Аполо 11: Неразказаната история”. В него самият Олдрин признава категорично, че след прилуняването си тримата са следвани от НЛО. Шефовете им в НАСА обаче категорично ги предупредили да мълчат и засекретил рапортите им. След няколко години изплуват първите фрагменти от историята.

През юни 1975 г. списание „Модърн пипъл” публикува сензационни снимки, направени от Олдрин, на два диска в Морето на спокойствието. Те са ослепително ярки и висят зад Армстронг, слизащ по стълбата на кораба. „Там, навън, определено имаше нещо, достатъчно близо, за да го наблюдаваме. Разбира се, не можехме да извикаме: О`Кей, Хюстън, то се движи покрай нас, но ние не знаем какво е! Не можехме, защото ни слушаха в ефир и някой можеше да поиска да се върнем обратно заради извънземни или по друга причина. Затова внимателно попитахме: Хюстън, къде се намира S-WB?” - признава Олдрин пред камерите. От контролния център отговарят, че третият модул S-IVB е на 6000 морски мили от тях. „Тогава разбрахме, че това не е S-IVB - продължава Олдрин. - В една позиция приличаше на серия елипси, в друга върху него се виждаше ярко „L”. Колинс го огледа през телескопа и съмненията ни се потвърдиха. Не беше част от нашия кораб!”

image

„Впоследствие подобни „срещи” на Луната щяха да станат обичайни. По космическата програма работеха много експерти, които бяха убедени, че НЛО са реалност и че в открития Космос вероятността да срещнеш друг разум е огромна” - допълва другият участник в документалния филм д-р Дейвик Бейкър, старши учен от „Аполо 11″.



Тагове:   НЛО,   наса,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3490599
Постинги: 708
Коментари: 1446
Гласове: 25960
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031