Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2009 13:02 - Извънземните ни проговориха - Мистерии
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 5215 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 16.06.2009 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Извънземните ни проговориха Наши учени питат, а небесна цивилизация им отговаря с житни кръгове в Англия
image
Животът е продукт на земния дух Експериментът е осъществен през пролетта при пълна конфиденциалност. В него за първи път в света е проведен и документиран диалог между земна и неземна цивилизация.
През март 2009 г. около деня на пролетното равноденствие контактьорката Марияна Везнева получава невидим импулс, че е дошло време да докаже черно на бяло диалога, който от години води с по-висш разум. Тя е единственият човек в света, четящ символите, които всяка година мистериозно се появяват в полетата на Aнглия и по света. Архитектката с паранормални способности е посветила десетки книги по въпроса, преведени на няколко езика. В тях медиумът разкрива, че извънземна цивилизация или такава, която се намира в паралелно на земята измерение, ни предупреждава за предстоящите катаклизмите. Съществата ни говорят чрез пиктограмите - както архитектката Везнева нарича житните кръгове.
На 23 март тя сформира сериозен екип от учени. "Малко преди това се свързах за пореден път с невидимата раса. Тя поиска от мен въпроси от 12 учени. За наше улеснение те обещаха да отговорят с първите 12 пиктограми за сезона в най-популярното място Уилтшир, Великобритания", разказва Везнева.
Въпросите на българските учени тя формулирала в четири раздела - Космосът, Човекът, Земята и Действията. "Накрая се оказа, че питанията надхвърлят 20. Затова аз оставих съществата да преценят на кое да отговорят", отбелязва Мариана Везнева.
От 25 март тя стартира телепатичния чат. Всяка сутрин и вечер задава въпросите по мисловен параканал към нашите небесни закрилници, а те връщали отговорите, използвайки британските полета като компютърен екран.
Първото обратно съобщение се получило на 14 април, а последното - дванадесето - на 24 май. При разчитането на житните символи Везнева обаче установява, че 12-те рисунки са адресирани само до 8 участници, защото на едни е отговорено по-обстойно, с две или три геометрични композиции. В същото време извънземните са подминавали директно онези питания, които изисквали от тях категоричен отговор с "да" или "не". Везнева си обяснява това с факта, че подобна категоричност не може да се предаде със средствата на "житната геометрия".
Не ни търсете с радиотелескопи!
Първи отговор получил проф. Гаро Мардиросян от Института за космически изследвания към БАН. Той искал да разбере скоро ли ще се осъществи връзка с извънземна цивилизация по програмата СЕТИ (SETI). Тя търси разумен живот в Космоса, прослушвайки космическия ефир с помощта на огромни радиотелескопи. Небесните ни приятели обаче отговорили, че пътят не са радиовълните, а мисълта. Така Мариана Везнева тълкува появилата се житна рисунка на една голяма глава, една по-малка, свързани с кръг, а между тях две точки. "Това ще рече голямата цивилизация ще комуникира с по-малката с помощта на техническо съоръжение, което усилва нашите телепатични вълни, които очевидно са доста слаби. Двете точки означават "мисъл", разкрива значението на символиката посветената жена. Тя добавя, че житните кръгове в полята по цял свят се правят с техническо съоръжение, което също използва енергията на мисълта.
Ядрото на Земята ще избухне
В тема Земя (Екология) проф. Мария Златева - микробиолог, задава следния въпрос: "Глобалното затопляне ще предизвика ли екологична катастрофа на Балканите? На Европа?" Отговорът си извънземните дават с три пиктограми, които покриват частично питания и на арх. Мария Каразлатева и ст.н.с. Евгения Кожухарова - геолог от БАН.
"Глобалното затопляне се проявява най-напред като повсеместни климатични промени. Нарушава се равновесието между огъня и водата. Ако глобалното затопляне продължи, ще се активизират четирите стихии. Бедствията ще следват едно след друго. Ако глобалното затопляне не се овладее, може да се стигне до пълна катастрофа - взривяване на ядрото на Земята", предупреждава ни висшият разум. Ако не вземем мерки, взривяването на ядрото означава "край на целия физически и духовен свят на планетата", допълват инопланетяните. Апокалипсисът според Везнева е предаден в житен кръг с четири завъртени лъча, които са като счупени. "Четворката означава Земята, а двата квадрата - този и онзи свят. Т.е. и духовното, и физическото измерение ще загинат", превежда Марияна Везнева, която твърди, че от малка е обучавана от невидимите същества на вселенската азбука.
Галактически компас за астрономите
Доцентът от катедра "Астрономия" в Софийския университет Валери Голев и Цветан Георгиев от Института по астрономия към БАН пък били поблазнени да узнаят къде се намира най-близката планетна система до Слънчевата, както и къде е най-близката обитаема планета.
"Отговорите на тези въпроси не бива да се разпространяват, преди да е направено откритието", казали извънземните на контактьорката. За това те нарисували в зелените поля на Уилтшир нещо много интересно - компас, малко изкривен. "Вземете фигурата, подобна на компас, и я поставете върху звездната карта. Медитирайте. Ние ще ви внушим отговора. Само ще отбележим, че най-близката планетна система съдържа 12 планети", разкриват невидимите ни приятели.
Не сме дошли от Космоса
Всъщност първият въпрос в списъка, изпратен по телепатичната поща към Космоса, принадлежи на проф. д-р Връбка Орбецова. Патобиохимикът и председател на сдружението на алтернативните лечители се интересувала дали човекът е рожба на земна еволюция, или е пренесен от Космоса. "Човекът е създаден от духоматерията на самата земя. Не е донесен отвън и за това е уникален", отговорят невидимите същества с един дебел пояс с осемнадесет дъги. "18 идва от цифрата 9, която има смисъл - уплътняване на духа, преди да стане материя. От десет се ражда материята, тогава се разделят и половете. След това се дават пет концентрични кръга, които се спускат като вълни, но не се преливат едно в друго. Това са расите", заявява Везнева.   
Те уважили и второто питане на проф. Орбецова - ако материалният генетичен код е разположен в ДНК структурата, къде се намира енерго-информационният код на човека? Иноземците спуснали изображение на шестолъчна звезда, което според експертите отговаря на сърдечната чакра. Т.е. енергийният ни чип се намира там.
Българи ще спасят света Астрофизикът Лъчезар Филипов задава следния въпрос: "Глобалното затопляне неминуемо ще доведе до засушаване и война за водни ресурси и хранителни продукти. Как ще се справим с този проблем?"
Отговор: "Ние търсим диалог с вас, за да ви помогнем да запазите живота на Земята. Създайте център за ментално-пиктограмен диалог с нас, първоначално от 7 човека, а след това ще се разрасне и ще се превърне в мрежа от сътрудници, действащи за предпазване на Земята от самоунищожение и космическа катастрофа".
"Трябва да създадем този център и тогава Те директно ще ни говорят. Тогава ще ни кажат какво да направим, за да спасим планетата и нас", убедена е Мариана Везнева. Накрая небесните ни учители ни поздравили досущ като в интернет чат с две точки с едно свързване. 
Любомир Старидолски
  Края на света пророкува феникс в ечемичена нива   image Снимка: в. "Дейли телеграф"

Кръг с диаметър 120 метра се появи в ечемичена нива в Уилтшир (Великобритания). Той изобразява феникс, възраждащ се от пепелта. Според учените фигурата предупреждава за края на света, съобщи в. "Дейли телеграф".

Изследователите смятат, че и други фигури, появяващи се в житните посеви незнайно откъде, предупреждават, че на 21 декември 2012 г., когато свършва древният календар на маите, може да настане катастрофално бедствие.

Маите вярвали, че цивилизацията съществува в рамките на поредици от земни цикли по 144 000 дни. Според тях 13-ият цикъл свършва на 21 декември 2012 г. с апокалиптична катастрофа, която може да означава края на света.

"Фениксът е митично същество, което в много култури в света символизира възраждане и начало на нова ера. Мнозина от хората, които се интересуват от кръговете в посевите, са убедени, че кръговете постоянно насочват мисълта към 21 декември и това, което ще последва. Фениксът може да се тълкува като възраждане на човечеството или Земята след гигантска катастрофа", разказа експертката Карън Аликзандър.

Сред появилите се в последните няколко години житни кръгове на Острова са гигантска медуза с диаметър 180 м и кодирано 45-метрово изображение на първите 10 цифри от числото пи 3,141592654.





Тагове:   извънземни,   мистерии,


Гласувай:
1



1. pelikan4o - този път наистина проговориха...
30.06.2009 10:33
на техният език...
http://www.cropcircleconnector.com/2009/southfield2/southfield2009b.html
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3506720
Постинги: 709
Коментари: 1447
Гласове: 26065
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930