Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2020 16:44 - Формата на червилото издава характера ти
Автор: sensation Категория: Забавление   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Знаете ли, че начинът, по който е изтрито червилото при ползването му, всъщност говори много за характера на собственичката? Ето какво означават различните форми!

№1 Равномерно закръглена форма


Собственичката на това червило умее да отстоява себе си. Не обича небрежността. Самата тя се слави с уравновесен характер и никак не е склонна към конфликти. Тези жени са романтични, но без сълзлива и излишна сантименталност. Дружелюбни и щедри са.
Тази жена е уравновесена, принципна, общителна, дружелюбна, привлекателна, великодушна.


№2 Форма, скосена под остър ъгъл


Тази форма е дело на жизнено, леко саркастично и доста потайно момиче. Тя мечтае много, анализира всичко около себе си, но никак не държи да споделя изводите си с другите. Може да бъде като всички, но това не е нейното амплоа. Не се учудвайте, ако не ви каже откъде си е купила червилото.
Тази жена е самоуверена, не обича ограниченията, избира приятелите си, страстна натура, открит човек, обича вниманието, обича да спори.


№3 Заострена форма, като молив


Жената, които оформя така червилото, остава някак встрани. Не ѝ е лесно в компанията на други хора, въпреки че общуването с хора е необходимо. Смятат я за идеалната съпруга, върти домакинството добре, редът в къщата и живота ѝ е задължителен. Понякога е упорита в подробностите, но като цяло е хармонична, независима и винаги знае къде ѝ е червилото.
Тази жена е привлекателна, отдадена на семейството, човек на действието, обича да командва, упорита за дреболии, домошар, склонна да преувеличава.


№4 Плоска и вдлъбната форма


Тя общува с лекота, предприемчива е, ерудирана и любознателна. Интересите ѝ са разнообразни, натурата мноостранна, а приятелите многобройни. Основните ѝ недостатъци са разсеяността и непостоянството. Ако само можеше да си спомни къде си е оставила червилото...
Тази жена е смела и предприемчива, изследовател по душа, има способности на детектив, бързо си намира приятели, любознателна, с труден темперамент, но завладяваща натура.


№5 Форма под ъгъл с вдлъбнатина


Жена с богато въображение и голяма слабост към сантименталните романси. Бързо се увлича по всичко ново, даже и мъже. Лесно си намира приятели.
Тази жена е общителна, обожава вниманието, творческа натура, увлекателна, енергична, влюбчива, готова да се притече на помощ, нуждае се от повече организация.


№6 Форма, скосена от двете страни


Притежателката на това червило е практична натура, която не си губи времето за дреболии. Тя знае какво иска и какво ѝ липсва. Влюбчива, енергична, симпатична, приказлива. Тя съумява да съчетае любовния си живот с развитието в кариерата и строгия график на деня с достатъчна почивка. Нейното червило трябва да е устойчиво на целувки.
Тази жена е тайнствена, голяма егоистка, одухотворена натура, любопитна, изисква внимание от околните, предана, старае се да върви по утъпкан път, много обича живота.


№7 Плоска форма


Това е червилото на оптимистката. Тя е жизнерадостна, праволинейна и непосредствена. Много обича децата, при това не само своите. Не се обиждайте, ако тя ви каже всичко, което мисли, право в лицето. Тази жена се отличава с целеустременост, надеждност и бърза реакция. В козметичната ѝ чантичка има няколко цвята червило, които тя сменя по няколко пъти на ден.
Тази жена е съвестна, надеждна, морална, нуждае се от одобрение, следи за външността си, внимателна, решителна, обича да предизвиква съдбата.

№8 Върхът на червилото е изтрит косо или запазва формата си


Голяма мечтателка! Предприемчива е, но не и особено практична. Има много големи планове, но често си остават само планове. Може много да прости на близките си приятели, предпочита мъжката компания пред женската и обича да бъде център на внимание. Достатъчно е самоуверена и придирчива към приятели. Обожава да експериментира.
Тази жена е леко срамежлива, сдържана, придържа се към правилата, последователна, обича вниманието, организирана.
 

image




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3491016
Постинги: 708
Коментари: 1446
Гласове: 25963
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031