Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 07:30 - Шестата раса отдавна е сред нас
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 2008 Коментари: 0 Гласове:
0



Шестата раса отдавна е сред нас от Dangerzone Публикувано на 28 юни 2009 в 8:57am

imageПонятието индигови деца

е въведено от Нанси Ан Тап, авторка на книгата „Да разбереш любовта чрез цветовете“, където тя описва своя опит като сензитив, който вижда човешката аура. Когато започва да среща все повече деца с виолетово излъчване на аурата, започва да ги изучава и публикува своите изследвания. Тя описва четири типа индигови деца – хуманист, концептуалист, артист и междупространствен. По мнението на учените днес 80 – 90 % от новородените са индигови деца.

Разпознаването

Те имат енергия в излишък и трудно се застояват на едно място, освен ако не са вглъбени в интересуваща ги тема. Рядко или изобщо не боледуват, винаги им е по-топло, отколкото на другите, не се нуждаят от много храна и често са вегетарианци. Те са динамични, неспокойни, с хаотично внимание, свръхвъзбудими и често биват категоризирани като хиперактивни деца с дефицит на вниманието. imageНо трябва да се има предвид, че не всички хиперактивни деца са индигови. Много са особеностите на новите деца, които ги отличават от останалите хора. Те са много интелигентни, изненадват с мъдрите си отговори от най-ранна възраст, учат много бързо, самостоятелни са, знаят какво искат и се стремят неотклонно към него. Много креативни са и за тях компютърът е като продължение на техния мозък. Това е така, защото използват едновременно двете си мозъчни полукълба и при тях мисловните процеси не протичат линейно, а полево, т.е. холограмно. Затова тяхната мисъл е по-ясна, по-всеобхватна и бърза. Тя надскача ограниченията на причинно-следствените алгоритми на логиката, защото работи в по-високо измерение на холографското осъзнаване на действителността.

imageКак да разпознаем Индиго?

Очевидният отговор би бил, като се провери цвета на аурата. Но не, не всички Индиговите имат тъмно синя аура през цялото време. Терминът “индиго” се отнася по-скоро до същността на душата, а не до цвета на аурата, която се променя в зависимост от моментното настроение и състояние. Ясновидците, които могат да четат душата, са способни да познаят Индиговите хора. Индиго лесно могат да се идентифицират по тяхната чувствителност, креативност, духовност и общите им поведенчески модели. Като деца, те много приличат на останалите деца. Често са физически красиви, с проницателни очи. Те винаги са високо интелигентни и пълни с въпроси и желания. Енергични и активни са, имат силна воля и силно развито чувство за тяхната собствена стойност и значимост. imageТе знаят, че са специални и, че са тук, за да направят нещо важно. Те са с дясна ориентация на мозъка и са привлечени към занимания от областта на музиката, изкуството, литературата, духовността, които се ръководят от дясното мозъчно полукълбо. Обичат кристали, рейки, медитация, йога. Те са много страстни и крайно лоялни към приятелите си, каквито често имат много. Вярват в честността и комуникацията в отношенията си. Често страдат от нечестностно отношение, манипулации и другите форми на егоистично поведение, приемано за нормално от по-възрастните. Отношението им към парите е или да ги отхвърлят като ненужни, или да величаят властта им и да се стремят към тях, често успешно, за да си създадат охолство. Ключова черта на Индиговите, най-често е гневът. На тях не може да им се заповядва, от така наречените “авторитетни фигури”. На подсъзнателно ниво, индиговите не признават “авторитети”. Те знаят, че всички сме еднакви и се вбесяват от тези, които се държат авторитарно и диктаторски, независимо дали са родители, учители или шефове. Това е областта, в която те са важни като учители – учат ни да приемаме собствената си сила, да уважаваме себе, като не отдаваме силата си на тези, които ни подтискат. Другото, на което ни учат, е да ценим креативната и духовната си същност и да не отдаваме толкова голяма стойност на материалния успех.

imageИндиговите деца са новата раса, която ще предизвести идването на шестата раса

Преди около двеста години жителите на Сириус, които представляват нашият Висш аспект, осъзнали и предсказали едно събитието, което щяло да настъпи през 1972 г. Те знаели, че точно тогава трябва да притежаваме съзнателност от нивото на четвъртото измерение, за да оцелеем. Но … уви! В онзи момент ние не сме притежавали такова! При дадения „сценарии“, в случай на глобален катаклизъм, чрез промените в магнитните полета и полюси на Земята, цялата планета е можело да бъде унищожена окончателно. imageЖителите на Сириус не искали да станат свидетели на нашето унищожение, защото в известен смисъл ние сме техни деца. Поради тази причина те взели мерки да направят невиждан опит във Вселената и да ни помогнат да се спасим!!!Действителното събитие, за което говоря се е случило на 7 август 1972 год. Между 2 и 7 август същата година се наблюдаваха четири големи изригвания на повърхността на Слънцето. Изригванията в началото на август 1972 г. са най-големите регистрирани досега. Дори дозиметрите не са могли да отчетат точната радиация, защото стрелките били извън скалата… imageПредставете си само какво ни е очаквало тогава!!! Ако жителите на Сириус не са се намесили, изригванията несъмнено щяха да разместят и деформират магнитните полета до степен, при която със сигурност щяхме да бъдем убити до един. Така, че от лятото на 1972 г. до лятото на 1974-та човечеството е поело развитието си в съвсем нова посока, защото магнитните полета са били мощно укрепени и Земята е била балансирана, и смяната на полюсите е била отложена до идването на по-подходящ момент за зряла съзнателност при човека. Скоростта на еволюцията ни се е увеличила от този момент и е предизвикала провокации по отношение на сдобиването с необходимата съзнателност за четвъртото ниво на съществуване. Веднага след това обаче, започва да се появяват все повече и повече тежки психични разстройства, както тежки и нелечими заболявания като СПИН, злокачествен рак, инсулти и инфаркти. Започват да се раждат деца със подобни заболявания, които впоследствие при израстването им изчезват окончателно и безвъзвратно. Именно те са така наречените „индигови деца“. Първата вълна при появата им датира от 1973-74 год. Втората е била през 1984 год., тогава, за когато е бил отложен глобалният катаклизъм. Но и през 1984 год. той отново ни се е разминал. Третата вълна на появата на „индиговите деца“ е била през 1998 год., през времето на поредното отлагане на „Всемирния потоп“. От този момент нататък расата на „индигото“ се пръсва по целият свят, защото индиговите деца започват да раждат индигови деца.

imageКачествата който притежават „индиговите деца“, дали ли са благоприятни за обществото ни и ако не са, защо не са?

Индиговите деца просто са носители на един съвсем нов ред и виждане за начина на живот от десегашния. Така, че те са благоприятни и неблагоприятни – валидни са и двата аспекта. На „индигото“ нищо не може да му убегне – „то“ знае и вижда всичко и никога не остава безпричастно! Накратко ще изброя положителни качества на тези деца: те се раждат с готовността да прекрачат през вратата на духовния свят, в тях е силно изразена липсата на страх от невидимото, вслушват се в себе си и имат доверие на вътрешния си глас, те са изпълнени в търсене на духовната истина, силни и издържливи са, имат виждане, надхвърлящо физическото възприятие на очите. Те установяват идеалната хармония между материалното и духовното, в тях самите е регистрирано наличие на духовни познания, появили се неизвестно откъде и как. Притежават дарбата да казват правилното нещо в подходящия момент, имат много по-добри възприятия от „нормалния човек“, които са резултат на по-високото им развито съзнание, феноменални са и притежават способността за виждане на минали и бъдещи събития, както и способността за дистанциране и наблюдаване на нещата от позиция, позволяваща по-широк поглед върху им. Те не се страхуват за себе си, имат висока степен на самообладание, особено що се отнася до концентрацията, медитацията, вътрешната визия и свръхсетивните възприятия. Индиговите деца контролират своя разум напълно вследствие на разширеното им съзнание. imageТехния кръвен поток се прочиства от само себе си, притежават обща способност за регенерация, както и способност за контролиране на психичните потоци на финото им тяло, въздействат си върху зрението, слуха и обонянието на психично, емоционално и духовно ниво. Всичките тези техни качества говорят за появата на съвършено нов човек, който попада, естествено в една абсолютно негостоприемна за него обществена и семейна среда. Неестествена, защото тя е белязана със знака на тоталното невежество и умствени заблуди на ограничения човешки ум. „Индигото“ бива нито прието от тази среда, нито отхвърлено – „то“ бива оставено на произвола на съдбата, да оцелява както ще. imageОттук нататък нещата стават неконтролеруеми! Затова имам четири варианта на отговор – „индиговото дете“ попада в общия криминогенен рецидив, второ – остава неориентирано и объркано, вследствие на което попада в категорията на психиатричните разстройства, и трето – „то“ се самоунищожава или бива унищожено, няма значение как ще се постигне този „ефект“. Спомни си удавените деца в река Лим, смачканите в дискотека „Индиго!!!“, тези които се самоубиха и убиха другарчетата си …И четвърто – „то“ става абсолютно феноменално и утвърдено на всички нива!!!

imageМоже ли, да се говори за унищожение на „индиговото дете“ или то самото ще унищожи другите около себе си?

Индиговите деца вече не могат да бъдат унищожени, защото те напълно са установени в земния ни свят. Лошото е, че са несъвместими със средата, в която живеят. „Индигото“ остава неразбрано, оценено неправилно, бива манипулирано и малтретирано от собствените си невежи родители, както и от обществената среда. Тогава при него изпъкват естествено отрицателните му качества: нарцисизъм, гордост, надценяване, високомерие, тесногръдие, отхвърляне на всичко и всички заобикалящи го. Стига до там, че се самоизолира, поразено от психични заболявания – мегаломания, грандомания, митомания, тежка депресия, чувство за вина, нереалистичен идеализъм, изразен аутизъм, параноя, поради което в него възниква желанието да раздава присъди над другите. Започва да наранява другите, както и себе си естествено – дори ги убива, водено от погрешното му чувство на справедливост!!! Така, че „индиговите деца“ биват едновременно унищожавани и унищожаващи, но вече неунищожими!

imageВъзрастовата граница на новата раса

Най-големите от тях в момента са на около 32-33 години, а най-малките на 7-8 год. Те всъщност са прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли, знания и познания посредством телепатия. Користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще бъдат изкоренени. Нарастващия брой индивиди с екстрасензорни способности в нашето съвремие свидетелства, че процесът на духовна трансформация и обръщане на човечеството към силите на незримото вече е набрало невероятна скорост!!!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3491373
Постинги: 708
Коментари: 1446
Гласове: 25964
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031