Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2022 19:24 - Кой управлява Земята и какви са плановете му за по-нататъшното развитие на човечеството
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 2312 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Някои учени сериозно вярват, че нашата планета e експериментална база или „човешка ферма“, където са събрани разумни същества.

Подобни теории не са необичайни за ентусиастите, но ако наистина живеем във фалшив свят? Разбира се, всичко наоколо е живо, само жизнените алгоритми се сформират от извънземен разум, който следи всичко и контролира човечеството?

Кои са истинските господари на Земята?

Един известен американски писател и журналист на име Чарлз Форт писа в началото на миналия век, че около нас има много признаци на измислен свят. Всъщност Форт намеква, че сме контролирани от непознат разум – съвършен и много могъщ. Може и да не ви се вярва, но някои факти наистина говорят в полза на теорията за огромен „резерват“, в който живеят хората.

Според теорията на Форт свръхестествените признаци включват минималните ни познания за света около нас. Отново човек може да се съгласи с него, защото дори и сега науката не е успяла да напредне далеч в изучаването на планетата, а да не говорим за дълбокия космос. Учените приемат нашия свят под формата на математически модел, където всичко се подчинява само на измислени закони.

Защо измислени закони? Да, всичко е много просто – ние сами измислихме физически, математически и други закони. Но кой гарантира, че са точни и коректни. Например, дори и сега никой от великите умове не може точно да обясни какво е гравитацията и откъде идва.

Следвайки теорията за голям „зоопарк“, човек може да си представи, че същите извънземни, в които учените категорично отказват да повярват, действат като истински собственици. Тогава откъде идват мистериозните и неразбираеми явления, НЛО и други обекти? В крайна сметка хората не могат едновременно и масово да полудеят.

 

Теория за човешката ферма

Тази теория може и да работи, защото не му струва нищо на могъщ извънземен разум да изгради огромен резерват за изследване на други видове. Отново учените все още не знаят точно къде и кога се е появил човекът. Теорията на Дарвин се пука по шевовете, когато започнете да копаете по-дълбоко и да навлизате в подробности. Достатъчно е да си зададем въпроса – защо съвременните маймуни дори не се доближават до това да еволюират до хора.

Планетата играе ролята на огромна ферма – птиците летят в небето, а хората и животните ходят по земята. Изглежда, че всички те живеят в хармония помежду си. Но ако разгледаме всички нива на нашия живот и живот, можем да забележим определени алгоритми, над които просто не можем да се издигнем.

Развитието на технологиите може да бъде умишлено спряно, за да не могат хората да открият тайната на своето съществуване. В този случай всичко си идва на мястото.

Смятате ли, че си струва да се обмислят подобни теории или са твърде фантастични?

https://nepoznato.energetika-bg.com/2022/11/koj-upravlyava-zemyata-i-kakvi-sa-planovete-mu-za-po-natatashnoto-razvitie-na-chovechestvoto/?fbclid=IwAR1RRq0q4VHT6MAMtYCniv7qjkbe4euBYWvPSOinvrVUc9bmy8oDp0neXkg




Гласувай:
14



1. raders - А сигурен ли си, че потомците няма да ...
26.11.2022 19:34
А сигурен ли си, че потомците няма да ги открият тези алгоритми? /освен, ако не се самоунищожим/. Тя и земята някога е била плоска...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3491697
Постинги: 708
Коментари: 1446
Гласове: 25966
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031