Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2008 18:45 - Класираха най-куриозните случки на 2008 г.
Автор: sensation Категория: Забавление   
Прочетен: 2726 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АФП е събрала най-куриозните случки, станали през 2008 г. в света - от Нигерия, през Гърция и Полша, до САЩ.

Развод с 82 съпруги в Нигерия: 84-годишният бивш учител и ислямски проповедник Мохамед Бело Абубакар, който живее в щата Нигер със своите 86 жени и над 170 деца, бе принуден да се разведе с 82 от съпругите си, защото ислямският закон в Нигерия дава право на мъжете да имат само четири съпруги.

Първоначално многоженецът е осъден на смърт, но присъдата бе отменена и ако той не се бе развел с повечето от жените си, щеше да бъде прогонен от дома си.

Корсет с GPS за старомодни бразилци: Последният писък на модата на дамското бельо в Бразилия е сексапилен корсет с GPS. Той позволява на ревнивите мъже да знаят къде се намира партньорката им във всеки момент.

Моделът с прост GPS струва 800 щатски долара, а този с по-усъвършенствана система за локализация - 1100 долара.

Уредът се помества дискретно в малко джобче от прозрачна материя.

Докато диспечерът спи, два самолета кръжат над летище в Гърция: Два самолета, очакващи разрешение за кацане, трябвало да кръжат над малко летище на остров в Гърция, докато диспечерът на полетите се събуди от сън.

Самолетите успели да кацнат безаварийно половин час, след като шефът на летището телефонира на колега на заспалия диспечер.

Аржентинка кацна в Канада, вместо в Сидни, Австралия: Разсеяна аржентинка смятала, че лети със самолет от Буенос Айрес до столицата на Австралия Сидни, но се озовала в индустриалното градче Сидни на о. Кап Бретон в канадската провинция Нова Шотландия на източното канадско крайбрежие.

Тя осъзнава грешката си, докато се доближава до дестинацията си.

Ливанка откри 26 перли в една мида: Да се открие рядка перла е едно, а да се открият 26 - съвсем друго.

Ливанка с изумление намерила 26 зрънца седеф в мида, докато помага на съпруга си в кухнята в ресторанта му за риба и морски дарове в град Тир в Южен Ливан.

Пияна пазачка се забавлява край Варшава, като сваля бариерата на жп прелез: Варшавската полиция арестува пияна пазачка на бариера при жп прелез, която се забавлявала, като сваляла бариерата пред автомобилите.

Тя ги блокирала на жп линията, докато пресичали надлез в околностите на Варшава. Уплашените шофьори се обадили на полицаите.

Пазачката имала 3 грама алкохол на литър кръв и обяснила, че предишната вечер е празнувала 45-ия си рожден ден.

Шведски хеликоптери ще помагат на вид скарабей, застрашен от изчезване: В Швеция хеликоптери ще се притекат на помощ на вид скарабей, който е смятан за изчезнал, но наскоро беше открит в североизточната част на страната.

50 ствола на изгоряли борове, които насекомите особено обичат, ще бъдат транспортирани с хеликоптер и пуснати в националните паркове на района, където скарабеите са забелязани.

Мъж роди дете в САЩ: 34-годишен транссексуален американец роди дъщеричка и вече е бременен за втори път.

Томас Бийти, който по закон е мъж, е бил жена, преди да се подложи на операция за смяна на пола. Той е запазил женските си органи за възпроизводство, но се е подложил на операция за реконструкция на гърдите и лечение със стероиди.


Тагове:   най,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Светът е пощурял!
17.12.2008 18:51
Не знам да се смея ли да плача ли...
Какви ли още куриози ни очакват?!

Благодаря за информацията!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3506903
Постинги: 709
Коментари: 1447
Гласове: 26066
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930